Πίνακες Κατάταξης Εκπαιδευτικών-ΑΣΕΠ: Προσοχή! Σχετικά με την έκδοση και πληρωμή κωδικού παραβόλου

Advertisement
Προσοχή σε όσους κάνουν αίτηση στις προκηρύξεις 1ΓΕ/2023 και 2ΓΕ/2023 του ΑΣΕΠ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΩΔΙΚΟΥ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ 1ΓΕ/2023 ΚΑΙ 2ΓΕ/2023 ΤΟΥ ΑΣΕΠ

Μια 4χρονη μικρή νεράιδα εύχεται να γίνει η Barbie γοργόνα
Με αφορμή την έκδοση των Προκηρύξεων του ΑΣΕΠ 1ΓΕ/2023 ΚΑΙ 2ΓΕ/2023, που αφορούν στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα καθώς και ανά μουσική ειδίκευση για τους κλάδους ΠΕ79.01 και ΠΕ79.02, υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Π.Ε. και την εμπρόθεσμη και άμεση πληρωμή του κωδικού παραβόλου σύμφωνα με την οποία η ηλεκτρονική αίτηση θεωρείται υποβληθείσα, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέξουν τα ακόλουθα:

Η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στο Α.Σ.Ε.Π. ολοκληρώνεται όταν επιλέξουν «Οριστικοποίηση» και μόνο όταν ο εικοσαψήφιος (20ψήφιος)  κωδικός του παραβόλου βρίσκεται σε κατάσταση «ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ», προκειμένου αυτό να δεσμευτεί από το ΑΣΕΠ.

Αυτό είναι εφικτό μόνο στην περίπτωση που γίνει άμεση πληρωμή του κωδικού παραβόλου ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Advertisement

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ

 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Η πληρωμή του κωδικού παραβόλου πρέπει να πραγματοποιείται:

  1. στην εφαρμογή της ΓΓΠΣΔΔ (https://www.gsis.gr/polites-epiheiriseis/pliromes-kai-eispraxeis/e-paravolo  > Είσοδος) με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα

ή

2) μέσω των τραπεζών/υπηρεσιών

  • ALPHA BANK
  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • EUROBANK
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  • VIVA PAYMENT SERVICES

Επισημαίνεται ότι μόνο αν ακολουθήσουν οι υποψήφιοι τα παραπάνω βήματα ο κωδικός παραβόλου θα εμφανιστεί άμεσα σε κατάσταση ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ και θα μπορέσουν να προβούν σε «οριστικοποίηση» της αίτησης.

Advertisement

Περισσότερες πληροφορίες για τις τράπεζες που υποστηρίζουν την άμεση πληρωμή (e-παράβολο άμεσα διαθέσιμο) μπορείτε να βρείτε στο site της ΓΓΠΣΔΔ (https://www.gsis.gr/polites-epiheiriseis/pliromes-kai-eispraxeis/e-paravolo).

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

  • Μόνο αν ακολουθήσουν οι υποψήφιοι τα παραπάνω βήματα (ιδίως κατά τις τελευταίες ημέρες της προθεσμίας λήξης υποβολής των αιτήσεων) θα  μπορέσουν να οριστικοποιήσουν την αίτηση.  Η μη οριστικοποιημένη αίτηση δε λαμβάνεται υπόψη.   
  • Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι βέβαιοι ότι πληρώνουν τον ίδιο κωδικό παραβόλου με αυτόν που συμπλήρωσαν στην αίτηση. Αυτό τονίζεται ιδιαίτερα διότι παρατηρείται συχνά οι υποψήφιοι να καταχωρίζουν στην ηλεκτρονική αίτηση του ΑΣΕΠ έναν κωδικό παραβόλου ο οποίος παραμένει σε κατάσταση «ΝΕΟ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ» διότι στη συνέχεια πληρώνουν διαφορετικό κωδικό παραβόλου από αυτόν που συμπλήρωσαν στην αίτηση.  Σε αυτή την περίπτωση η οριστικοποίηση της αίτησης  είναι αδύνατη με αποτέλεσμα να μη λαμβάνεται υπόψη.  

Επομένως, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην πληρωμή του ίδιου κωδικού παραβόλου με αυτόν που αναγράφεται στην αίτηση.

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια Εκπαιδευτικών από το Παν.Πατρών με 75 ευρώ εγγραφή

Ανοικτές αιτήσεις έχουν έως 30 Μαρτίου τα μοριοδοτούμενα εξ αποστασεως 9μηνα σεμινάρια του Πανεπιστημίου Πατρών για εκπαιδευτικούς –

Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΔΩ:

– ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ – Δείτε εδώ
– ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ – Δείτε εδώ
– ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – Δείτε εδώ
– ΑΥΤΙΣΜΟΣ – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Τα παραπάνω 9μηνα μοριοδοτούμενα προγράμματα με την σφραγίδα του ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ πληρούν τη νομοθεσία ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Πραγματοποιούνται ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ και ΑΣΥΓΧΡΟΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ εργασίας ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ υποχρεωτικές παρακολουθήσεις

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement