Τα τρία ζώδια που έχουν την γκρίνια στο… τσεπάκι

Advertisement

Όλοι κατά καιρούς γκρινιάζουμε ή κάνουμε παράπονα ωστόσο υπάρχουν τρία ζώδια που έχουν μία μεγαλύτερη… τάση στην γκρίνια.

Οι τρεις εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα βρουν πάντα μια αφορμή για να γκρινιάζουν είναι: Καρκίνος, Σκορπιός και Παρθένος.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θεωρείται ο… βασιλιάς της γκρίνιας. Αυτό το ζώδιο μπορεί να γκρινιάζει για τα πάντα και σε σχεδόν σε καθημερινή βάση. Κάνει δύσκολη την ζωή των γύρω του καθώς έχει μόνιμα κάποιο παράπονο. Ο λόγος είναι ότι τα παίρνει όλα κατάκαρδα και έχει την τάση να μεγαλοποιεί τις καταστάσεις και τα γεγονότα στο μυαλό του. Τέλος, με αυτό τον τρόπο ζητά την προσοχή των δικών του ανθρώπων.

Σκορπιός

Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλει, τότε ο Σκορπιός αρχίζει την γκρίνια. Είναι ένα ζώδιο με αποφασιστικότητα και όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν έτσι όπως τα έχει σκεφτεί, τότε εκνευρίζεται και αρχίζει να παραπονιέται. Θέλει να έχει γενικά τον έλεγχο και όταν γκρινιάζει έχει την “απαίτηση” να του δώσεις σημασία.

Advertisement

Παρθένος

Ο Παρθένος γκρινιάζει τόσο πολύ που καμιά φορά αν δεν το κάνει, οι γύρω του αρχίζουν και ανησυχούν ότι κάτι δεν πάει καλά. Επικριτικός και τελειομανής, του φταίει ό,τι έχει να κάνει με την ακαταστασία, τη φασαρία, την έλλειψη προγραμματισμού και γενικότερα οτιδήποτε δεν αγγίζει τη δίκη του αυστηρή εκδοχή. Το συγκεκριμένο ζώδιο δεν είναι ποτέ ικανοποιημένο με τίποτα. Βρίσκει σε όλους ελαττώματα και άρα πάντα έναν λόγο για να γκρινιάξει.

 

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement