Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν δεν κάνουμε σεξ [video]

Advertisement

Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν δεν κάνουμε σεξ; Σύμφωνα με το κατατοπιστικό βίντεο του elite daily, τίποτα δεν πάει καλά αν δεν αφεθούμε στις χαρές του έρωτα.

• Καταρχάς ο εγκέφαλος λειτουργεί καλύτερα όταν κάνουμε σεξ. Σύμφωνα με επιστήμονες όσοι κάνουν σεξ έχουν αυξημένη μαθησιακή ικανότητα και καλύτερη μνήμη.

• Στυτική δυσλειτουργία: Οι άνδρες που δεν κάνουν συχνά σεξ εμφανίζουν συχνότερα στυτική δυσλειτουργία σε σχέση με αυτούς που κάνουν σεξ μία ή περισσότερες φορές την εβδομάδα.

Advertisement

• Αυτοεκτίμηση: Απέχοντας από το σεξ μέσα σε μια σχέση δεν την βοηθάς και πολύ να εξελιχθεί. Επιδρά στην  αυτοεκτίμησή σου, δημιουργεί ενοχές και μειώνει τα επίπεδα της οξυτοκίνης (γνωστή και ως ορμονή του έρωτα ή της ορμόνη της αγάπης) και άλλων ορμονών που αυξάνουν το δέσιμο με το σύντροφό μας.

• Δεν λιπαίνεται επαρκώς ο κόλπος της γυναίκας. Αποχή από το σεξ μειώνει την «υγρασία» του κόλπου και μπορεί να χρειαστεί να καταφύγετε σε λιπαντικά για να μην γίνεται η διείσδυση θρίλερ.

• Μειωμένος έλεγχος της ουροδόχου κύστεως. Η βάση της πυέλου ενδυναμώνεται με το σεξ και μειώνει τα προβλήματα της ούρησης.

Advertisement

πηγη: athensvoice

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement