Σε κίνδυνο το Grand Prix του Μονακό;

Advertisement

Από την ώρα που αμφισβητήθηκε η παρουσία της Monza στο πρωτάθλημα της Formula 1, και οι υπόλοιπες πίστες άρχισαν να βλέπουν ότι ο κίνδυνος αποχώρησης θα υπάρχει και γι’ αυτές.

Βέβαια, αυτό δεν είναι γενικό φαινόμενο, καθώς, όπου μιλάει το χρήμα, τα μονοθέσια θα συνεχίζουν να τρέχουν εκεί. Το Μονακό είναι ένα από αυτά τα μέρη… ή μήπως όχι;

Αν δώσουμε βάση στα λόγια του Michel Boeri, υπεύθυνου του Grand Prix και Προέδρου του Automobile Club de Monaco (ACM), τότε μάλλον τα πράγματα δεν είναι τόσο σίγουρα ακόμα και για το Monte Carlo.

Advertisement

Τι είναι αυτό που τον ενοχλεί; Η real estate εταιρεία, Caroli Group, η οποία σχεδιάζει να δημιουργήσει μια περιοχή κοντά στο λιμάνι με μαγαζιά, μουσεία και εστιατόρια.

Αν το project του κυρίου Caroli συμβεί, τότε αυτόματα θα οδηγήσει στο τέλος του Grand Prix της Formula 1.

Το ACM δεν μπορεί να σχολιάσει τις αστικές, οικονομικές και πολιτικές αποφάσεις της κυβέρνησης, αλλά μπορεί να προειδοποιήσει για τις συνέπειες αυτού του project για το μέλλον της Formula 1 και όλων των μηχανοκίνητων events στο Μονακό.

Advertisement

Η εταιρεία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει περιοχή που καλύπτεται από την τηλεοπτική μετάδοση, κάτι που κάνει τον Boeri να πιστεύει ότι έτσι θα σκοτωθεί το Grand Prix.

πηγη: autoblog

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement