Ποιος χρειάζεται κούπα όταν μπορεί να πιει καφέ σε… χωνάκι;

Advertisement

Στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής βαρέθηκαν να πίνουν καφέ συμβατικά και αποφάσισαν να τον απολαύσουν μέσα σε χωνάκι παγωτού, μειώνοντας και το πλύσιμο των ποτηριών.

Ο καφές είναι σίγουρα απαραίτητος στο μεγαλύτερο ποσοστό του πλανήτη και καθημερινά όλοι τον καταναλώνουμε δίνοντας έμφαση στο περιεχόμενο του φλιτζανιού ή του ποτηριού μας.

Στο The Grind Coffee Company, όμως, στο Γιοχάνεσμπουργκ, αποφάσισαν να δώσουν αξία και στο «περιτύλιγμα» δίνοντας μια νέα άποψη στον καφέ: τον σερβίρουν σε μικρό χωνάκι παγωτού.

Advertisement

Η ιδέα ήταν αναμενόμενο να προκαλέσει τους πάντες να στηθούν έξω από το μαγαζί για να δοκιμάσουν καφέ σε χωνάκι, αλλά και να μοιραστούν την εμπειρία τους διαδικτυακά, με αποτέλεσμα το νέο να γίνει viral.

Τα πράγματα, όμως, δεν είναι τόσο απλά όσο ακούγονται, αφού τον καφέ αυτόν δεν μπορεί κάποιος να τον πίνει για ώρες με την ησυχία του.

Το χωνάκι έχει στρώσεις σοκολάτας στο εσωτερικό του, οι οποίες λιώνουν λόγω της υψηλής θερμοκρασίας του καφέ και ο χρόνος που έχει στη διάθεσή του κάποιος να τον καταναλώσει, χωρίς δυσάρεστες εξελίξεις, είναι περίπου 10 λεπτά.

Advertisement

Να σημειώσουμε ότι τα χωνάκια είναι σπιτικά και τα φτιάχνουν οι ίδιοι (o barista Dayne Levinrad και η ομάδα του) στο Grind Coffee Company.

Η καινοτομία αυτή έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο κι από τον Ιανουάριο που έχει λανσαριστεί αυτή η νέα μόδα, μέχρι σήμερα, περίπου 1 εκατομμύριο φωτογραφίες που απεικονίζουν αυτόν τον καφέ έχουν ανέβει στο instagram, στο #coffeeinacone.

πηγη: clickatlife

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement