Χρόνια καλά Michael Schumacher!

Advertisement

Ο πιο πετυχημένος πιλότος στην ιστορία της Formula 1, o Μichael Schumacher, με τα επτά Παγκόσμια Πρωταθλήματα, τις 91 νίκες και τις 68 pole positions, γίνεται σήμερα, Τρίτη 3 Ιανουαρίου του 2017, 48 χρόνων (γεννημένος στις 3 Ιανουαρίου 1969).

Τρία χρόνια μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στις 29 Δεκεμβρίου του 2013 στις γαλλικές Άλπεις κάνοντας σκι, ο Γερμανός σούπερ σταρ δίνει το μεγαλύτερο και σημαντικότερο αγώνα της ζωής του για να μπορέσει να συνέλθει από τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι.

Από τον Σεπτέμβρη του 2014 βρίσκεται σπίτι του, στην Ελβετία, στην οικογενειακή θαλπωρή και με τη βοήθεια ειδικευμένου ιατρικού προσωπικού αλλά και εξελιγμένων μηχανημάτων, συνεχίζει το δύσκολο και επίπονο πρόγραμμα αποκατάστασης.

Advertisement

Οι πληροφορίες σχετικά με την πορεία της αποθεραπείας του είναι συγκεχυμένες καθώς από το οικογενειακό περιβάλλον τηρούν σιγή ιχθύος θέλοντας να προστατεύσουν τον άνθρωπό τους από τα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι που είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για μια φωτογραφία του.

Αυτό που γνωρίζουμε έως τώρα είναι ότι έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του, ότι αντιλαμβάνεται όσα συμβαίνουν γύρω του και πως επικοινωνεί με τους δικούς του ανθρώπους.

Το ότι επέζησε μετά από τόσο σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι αποτελεί θαύμα, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Advertisement

Τώρα η οικογένειά του όπως επίσης και εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο περιμένουν άλλο ένα θαύμα – να μπορέσει να συνέλθει σε τέτοιο βαθμό που να έχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Το τελευταίο διάστημα ο Michael Schumacher έχει παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) με πρωτοβουλία της οικογένειάς του και της επί χρόνια στενής συνεργάτιδάς του, Sabine Kehm.

Προ ημερών μάλιστα η οικογένειά του παρουσίασε μια μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία με την ονομασία «Keep Fighting» που προέκυψε από το ομώνυμο hashtag #keepfightingmichael το οποίο έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές στα social media.

Advertisement

Στείλτε τις ευχές σας στον Michael Schumacher μέσω των επίσημων λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media)…

– Michael Schumacher – Facebook

– Michael Schumacher – Youtube

Advertisement

– Michael Schumacher – Instagram

– Keep Fighting – Facebook

– Keep Fighting – Twitter

Advertisement

– Keep Fighting – Instagram

πηγη:caranddriver.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement