Εδωσε 17.000 ευρώ για ένα γεύμα με τον Μπερλουσκόνι

Advertisement

Ενα γεύμα με τον ίδιο δημοπράτησε μέσω Διαδικτύου ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τα έσοδα να δίνονται στους πληγέντες των πρόσφατων σεισμών στην κεντρική Ιταλία.

«Επωφεληθείτε από ένα γεύμα με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι», γράφει ο ιστότοπος charitystars.com, καλώντας όσους ενδιαφέρονται να κάνουν την προσφορά τους.

«Κερδίστε τη σπάνια ευκαιρία να γευματίσετε με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Γνωστός ως ιδιοφυΐα της επικοινωνίας και δημοφιλής πολιτικός, είναι ένας στυλοβάτης της ιταλικής κοινωνίας και της πολιτικής», προσθέτει ο ιστότοπος.

Advertisement

«Αγαπητοί φίλοι, αποφάσισα να με δανείσω σε δημοπρασία (…) γιατί πιστεύω ότι όλοι μας πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες», έγραψε ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός στη σελίδα του στο Facebook.

«Ελπίζω ότι η δημοπρασία αυτή θα πιάσει πολύ υψηλή τιμή, τα έσοδα θα προσφερθούν στον Ερυθρό Σταυρό», κατέληξε.

Το γεύμα δημοπρατήθηκε με τον νικητή να δίνει 17.000 ευρώ για να γευματίσει με τον «Καβαλιέρε», έχοντας και δύο φίλους του μαζί.

Advertisement

«Αυτή την φορά, δεν πρόκειται για πάρτι ή δείπνα στην βίλα του Άρκορε, αλλά για μια πρωτοβουλία με εντελώς διαφορετικό σκοπό», γράφουν οι ιταλοί σχολιαστές.

πηγη:iefimerida.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement