«Βούτηξε» σε ακυβέρνητο αυτοκίνητο για να βοηθήσει τον οδηγό που είχε χάσει τις αισθήσεις του [βίντεο]

Advertisement

Ο οδηγός ενός επιβατικού αυτοκινήτου στην πόλη Ντίξον στο Ιλινόις των ΗΠΑ, έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που οδηγούσε.

Το αυτοκίνητό του, κινούμενο με πολύ μικρή ταχύτητα, πέρασε με κόκκινο μια διασταύρωση και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Η πολύ χαμηλή ταχύτητα έδινε την ευκαιρία στους υπόλοιπους οδηγούς να αντιδράσουν και να αποφεύγουν την πρόσκρουση.

Advertisement

Ένας όμως οδηγός, παρατήρησε ότι μέσα στο ανεξέλεγκτο αυτοκίνητο ο οδηγός του ήταν αναίσθητος.

Αμέσως έκανε το ημιφορτηγό του στην άκρη και, βλέποντας το παράθυρο του συνοδηγού ανοιχτό, όρμησε μέσα στο αυτοκίνητο και το ακινητοποίησε.

Την εξέλιξη του σπάνιου αυτού συμβάντος κατέγραψε η κάμερα περιπολικού της τοπικής αστυνομίας, που εκείνη τη στιγμή έτυχε να βρίσκεται σε κάθετο δρόμο και παρατήρησε το ακυβέρνητο αυτοκίνητο να περνά με κόκκινο τη διασταύρωση.

Advertisement

Φυσικά το ακολούθησε για τα περαιτέρω, χωρίς όμως οι αστυνομικοί να έχουν την παραμικρή ιδέα τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας στο fb, ο καλός Σαμαρείτης και πραγματικός ήρωας της μέρας ονομάζεται Ράντι Τόμπκινς.

Μάλιστα, με την άμεση επέμβασή του κατάφερε να σώσει τη ζωή του άρρωστου οδηγού, που μεταφέρθηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο και παράλληλα να προστατεύσει και τους υπόλοιπους από ενδεχόμενο ατύχημα.

Advertisement

Μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονότος, που μάλιστα καλύφθηκε στις ειδήσεις καναλιών εθνικής εμβέλειας, ο Τόμπκινς δέχτηκε εκατομμύρια συγχαρητήρια μηνύματα.

Λογικό και μακάρι τέτοιες ενέργειες να είναι ο κανόνας παρά η εξαίρεση.

πηγη:gazzetta.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement