Αυτό είναι το νέο Renault Megane RS [εικόνες]

Advertisement

Διαρροών συνέχεια για το νέο Renault Megane RS και σήμερα βλέπουμε το μοντέλο στην τελική του μορφή.

Το αυτοκίνητο που θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Φρανκφούρτης διαθέτει επιθετική περιβολή με νέους προφυλακτήρες, μεγάλες εισαγωγές αέρα, LED προβολείς ομίχλης, διαφορετικά γραφικά στους προβολείς, διαχύτη και τραπεζοειδή κεντρική απόληξη εξάτμισης.

Το νέο Megane RS θα εφοδιάζεται με το σύστημα τετραδιεύθυνσης, 4CONTROL, με την γαλλική εταιρία να είναι η πρώτη που προσφέρει αυτή τη τεχνολογία στη hot hatch κατηγορία.

Advertisement

Το σύστημα προσφέρει στο αυτοκίνητο βελτιωμένη ευελιξία, καλύτερα κρατήματα και μεγαλύτερη ακρίβεια του συστήματος διεύθυνσης, με τους πίσω τροχούς να ενεργοποιούνται μέσω ενός ηλεκτρομαγνητικού ενεργοποιητή τοποθετημένο στον πίσω άξονα.

Οι μηχανικοί της Renault Sport έχουν ρυθμίσει έτσι το σύστημα ώστε να επιτύχουν εξαιρετική ευελιξία και σταθερότητα στις στροφές με υψηλότερες ταχύτητες.

Επιπλέον, το Mégane RS θα διατίθεται με δύο επιλογές σασί, το Sport, το οποίο συνδυάζει υψηλή απόδοση και οδηγική άνεση στην καθημερινή χρήση, με το Cup chassis να έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία επιδόσεων.

Advertisement

Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν κάποια στιγμή μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018 και κίνηση θα παίρνει από τον ολοκαίνουργιο 1.800αρη turbo κινητήρα που φορά το Alpine A110, ο οποίος στην περίπτωσή του Megane RS θα αποδίδει 300+ άλογα, αντί των 252 ίππων του Alpine.

Θα προσφέρεται τόσο με μηχανικό όσο και με EDC αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Renault-Megane-RS-rood-2017-01-1

Advertisement

Renault-Megane-RS-rood-2017-01-3

πηγη:autoblog.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement