Αυτή είναι η εντυπωσιακή νέα Mercedes-Maybach Vision 6 Cabriolet [εικόνες + βίντεο]

Advertisement

Είναι δύσκολο να πει κανείς ότι η “ανοιχτή” έκδοση ενός μοντέλου είναι πιο όμορφη από την coupe, ωστόσο αυτό το μοντέλο αποτελεί την εξαίρεση.

Η εντυπωσιακή Mercedes-Maybach Vision 6 Cabriolet αποκαλύφθηκε στο Monterey Car Week και άφησε πολλά… σαγόνια να πέσουν στο πάτωμα.

Advertisement

Ακολουθεί τις σχεδιαστικές γραμμές του “κλειστού” μοντέλου, που είχε παρουσιαστεί πέρυσι, με τη διαφορά που τώρα η οροφή ξεσκεπάζεται χάρη στη μαλακή οροφή.

Σχεδιαστικά σημειώνει αρκετές ομοιότητες με ένα πολυτελέστατο σκάφος, ειδικά το πίσω τμήμα.

Το νέο Vision 6 Cabriolet παρουσιάστηκε σε μπλε απόχρωση, ενώ το εσωτερικό του είναι επενδυμένο με λευκό δέρμα.

Advertisement

03-mercedes-benz-vehicles-vision-mercedes-maybach-6-cabriolet-3400x1440

Εκεί συναντάμε rose gold και ξύλινες πινελιές. Το σχεδόν 6μετρο δημιούργημα πατάει επάνω σε 24 ιντσών ζάντες αλουμινίου, ενώ η εμπρός επιβλητική γρίλια είναι εμπνευσμένη από “ριγέ κουστούμι”.

Βέβαια, δεν έχει καμία χρηστικότητα, μιας και το εκθαμβωτικό μοντέλο εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 750 ίππων, παρέχοντας αυτονομία έως και 500 km.

Advertisement

Η διαδικασία 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε λιγότερα από 4 sec, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

Η “πράσινη καρδιά” βρίσκεται στο πάτωμα του μοντέλου, ενώ εκεί που θα βρισκόταν ο θερμικός κινητήρας έχουν πάρει τις θέσεις τους οι ειδικές αποσκευές και τα απαραίτητα ενός πολυτελέστατου πικ-νικ.

Advertisement

Είναι ακόμα άγνωστο αν η εταιρεία προωθήσει το εν λόγω μοντέλο στη γραμμή παραγωγής, ωστόσο δίνει μια εικόνα στην πολυτέλεια που χωράει ένα μοντέλο με σήμα το αστέρι.

gocar.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement