Ματαιώθηκαν πλειστηριασμοί 39 εκατ. ευρώ για τέσσερις μεγαλοοφειλέτες!

Advertisement

Η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος συνεχίζει την γνωστοποίηση των πλειστηριασμών, οι οποίοι ματαιώνονται από τη δράση συλλογικοτήτων.

Ειδικότερα, η συντονιστική επιτροπή σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει τέσσερις πλειστηριασμούς που ματαιώθηκαν χθες Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017, για συνολικές οφειλές 39.079.643 ευρώ.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Τετάρτη, ματαιώθηκαν μετά από δράση των συλλογικοτήτων οι εξής πλειστηριασμοί:

Advertisement

α) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Πειραιά για πλοίο υπό ιταλική σημαία ιδιοκτησίας κυπριακής εταιρείας για συνολικές οφειλές 12.336.000€, στις οποίες οφειλές συμπεριλαμβάνονται και απαιτήσεις ναυτεργατών.

β) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου για οικόπεδο και κτήριο γραφείων, καθώς και για κάθετη ιδιοκτησία (τμήμα οικοπέδου χωρίς κτίσμα) στο Δήμο Χαλανδρίου, ιδιοκτησίας Ανωνύμου Εταιρείας για συνολικό ύψος οφειλών 21.150.000€, από τα οποία 9.000.000€ ήταν απαιτήσεις του Ελληνικού Δημοσίου.

γ) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για τέσσερις οριζόντιες ιδιοκτησίες στο Δήμο Αθήνας, στην περιοχή Ψυρρή, ιδιοκτησίας φυσικού προσώπου, για συνολικές οφειλές 2.500.000€.

Advertisement

δ) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για μεζονέτα στη Βούλα Αττικής για χρέη Ανωνύμου Εταιρείας για συνολικές οφειλές της 3.093.643€.

Πηγή:protothema.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement