Αυτό είναι τo μεγαλύτερο σαμαράκι δρόμου του κόσμου! [βίντεο]

Advertisement

Το Evoque είναι το μπεστ-σέλερ της Range Rover. Είναι όμως στην παραγωγή από το 2011 και, παρά ένα φρεσκάρισμα το 2016, έχει σήμερα δυσκολότερο έργο απέναντι στον πιο σύγχρονο premium ανταγωνισμό.

Η Land Rover λοιπόν αποφάσισε να φρεσκάρει τη μνήμη μας, όχι για την απόδοση και τη συμπεριφορά του Evoque στην άσφαλτο, αλλά για τις δυνατότητές του στην υπέρβαση εμποδίων.

Όμως, επειδή το μικρό Range δεν είναι Defender για τα βουνά και τις ερήμους, αλλά είναι ένα πολυτελές SUV πόλης, η βρετανική εταιρεία χρησιμοποίησε το τυπικό εμπόδιο της πόλης: το σαμαράκι ή, επισημότερα, μειωτήρα ταχύτητας.

Advertisement

Φυσικά, ένα συνηθισμένο σαμαράκι δρόμου δεν μπορεί να αναδείξει τις δυνατότητες ενός SUV. Γι’ αυτό η Land Rover έφτιαξε «το μεγαλύτερο σαμαράκι του κόσμου», πραγματικά τερατωδών διαστάσεων, και το έστησε σε ένα δρόμο βρετανικής πόλης.

Ήταν τόσο μεγάλο, που σταμάτησε την κυκλοφορία αφού κανένα αυτοκίνητο δεν μπορούσε να το περάσει. Κάποιοι δοκίμασαν, αλλά απέτυχαν και μάλιστα με κωμικό τρόπο.

Και τότε εμφανίστηκε το Evoque, που πέρασε το εμπόδιο χωρίς να δυσκολευτεί. Δείχνοντας αυτό που ήθελε η Land Rover: ότι πίσω από την κομψή του εμφάνιση και την πολυτέλειά του κρύβεται ένα πραγματικό SUV που μπορεί να πάει πολύ πιο μακριά απ’ ό,τι νομίζουμε.

Advertisement

Πηγή:drive.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement