Χείμαρρος ο «Τσολιάς» της Ελληνοφρένειας: Το ξέσπασμα κατά του Alpha

Advertisement

Την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη έδωσε ο «Τσολιάς» της Ελληνοφρένειας μετά το απροσδόκητο τέλος της εκπομπής του από τον Alpha.

Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης μιλώντας στο περιοδικό Down Town είπε ότι οι λόγοι που κόπηκε η εκπομπή του, σύμφωνα με τον σταθμό, ήταν τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, κάτι που ο ίδιος δεν συμμερίζεται αφού όπως τονίζει η εκπομπή του σημείωσε και 20% τηλεθέαση τη στιγμή που άλλες εκπομπές του ίδιου σταθμού συγκεντρώνουν πολύ μικρότερα ποσοστά του τηλεοπτικού κοινού, οπότε όπως τόνισε εκπομπές όπως αυτή της Ελένης Μενεγάκη, της Ελένης Τσολάκη, ακόμα και της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα έπρεπε να κοπούν για τον ίδιο λόγο…

tsolias_0

Advertisement

«Η απάντηση που πήραμε ήταν ότι κόπηκε η εκπομπή «λόγω χαμηλών πτήσεων». Λογικά σκεπτόμενος, φαντάζομαι ότι τις επόμενες μέρες θα κοπεί το μισό πρόγραμμα του Alpha «λόγω χαμηλών πτήσεων».

Κάναμε επτά καλές εκπομπές και ύστερα κοπήκαμε. Η συμφωνία ήταν να κάνουμε συνολικά 27 εκπομπές μέχρι τον Ιούνιο. Να αναφέρω απλώς ότι η τελευταία μας εκπομπή σημείωσε 20% στα νούμερα τηλεθέασης.

Μόλις έβγαλα την ανακοίνωση για το κόψιμο, δεχτήκαμε προτάσεις από δύο κανάλια. Τι να σου πω, μάλλον είχαμε δύο προτάσεις σε μία μόλις μέρα, ακριβώς γιατί δεν πουλάμε. Η Ελληνοφρένεια δεν γεννήθηκε και δεν θα πεθάνει στον Alpha.

Advertisement

Μια εκπομπή πολιτικής σάτιρας δεν κόβεται, λογοκρίνεται. Τι θες να πιστέψω; Ότι δεν έκανε νούμερα η εκπομπή; Ότι δεν έφερνε τα λεφτά της; Η εκπομπή δεν έβαλε μέσα το κανάλι.

Ο Alpha ξέρει τι μπορεί να τον ενόχλησε, τι δεσμεύσεις έχει και πού θέλει να κάνει το καλό παιδί. Θέλει να κάνει το καλό παιδί στον ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει άδεια; Θέλει να κάνει το καλό παιδί στη Νέα Δημοκρατία γιατί βλέπει ότι μπορεί να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο επόμενος πρωθυπουργός;

Αν η διοίκηση του καναλιού μπει στη διαδικασία να κόψει όποια εκπομπή κάνει 10% – 14%, θα πρέπει να κόψει το μισό του πρόγραμμα. Συμπάσχω λοιπόν με τους συναδέλφους στο Happy Day, που χτες έκαναν 7,5%, συμπάσχω με τους συναδέλφους στο Alpha Ρεπορτάζ που έκαναν 13%, συμπάσχω με τους συνεργάτες στην εκπομπή Ελένη που έκαναν 11,8% και με αυτούς στο Slam που σημείωσαν 11,4%. Φαντάζομαι ότι θα τους ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες ότι κόβονται και θα τους ανακοινωθεί δύο ώρες πριν από την εκπομπή τους. Ή μήπως όχι;

Advertisement

Εκείνη τη μέρα που τα είπε ο Δήμος Βερύκιος όλα αυτά, η εκπομπή έκανε 7,4% τηλεθέαση, και πιο συγκεκριμένα, στο μισάωρο που βγήκε ο Βερύκιος, η εκπομπή σημείωσε 3,6%.

Άρα τι ακριβώς λέει ο Βερύκιος; Ότι η Ελληνοφρένεια δεν πούλαγε σε αντίθεση με ποιον; Με εκείνον που πουλάει; Και αν δεν πουλάει τι θα κάνει; Θα αυτοκοπεί ο Βερύκιος»; είπε χαρακτηριστικά, εμφανώς δυσαρεστημένος από τον σταθμό του Alpha.

Πηγή:topontiki.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement