Μυστήριο η κατάσταση του Σουμάχερ, 4 χρόνια μετά το ατύχημα

Advertisement

«Ο Σουμάχερ δεν μπορεί να περπατήσει»… Αυτές είναι οι τελευταίες αξιόπιστες πληροφορίες για την υγεία του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στη F1.

Παρά το γεγονός ότι έχει περάσει ένας χρόνος από τότε, η οικογένεια του τηρεί σιγήν ιχθύος όσον αφορά την κατάσταση του Γερμανού.

Τη δήλωση αυτή έκανε ο δικηγόρος του, Φέλιξ Νταμ, στις 19 Σεπτεμβρίου του 2016, κατά τη διάρκεια της δίκης εναντίον του περιοδικού «Bunte», το οποίο είχε αναφέρει ότι ο Σουμάχερ μπόρεσε να περπατήσει καθώς και να κινήσει ένα χέρι του.

Advertisement

Από τότε, δηλαδή για περισσότερο από έναν χρόνο δεν έχει υπάρξει καμία νέα πληροφορία, καθώς σήμερα, Παρασκευή συμπληρώνονται 4 χρόνια από το φρικτό ατύχημα, το οποίο ανάγκασε τον αγαπημένο γερμανό οδηγό να δώσει την πιο σκληρή κούρσα της ζωής του…

Μία θλιβερή επέτειος. Ο Σουμάχερ έκανε διακοπές με την οικογένεια του στο θέρετρο των γαλλικών Άλπεων της Meribel και ενώ έκανε σκι, έφυγε από την πίστα με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να υποστεί «σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες».

Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε η γιατροί προχώρησαν σε 2 εγχειρήσεις οι οποίες κράτησαν στη ζωή τον Γερμανό, ο οποίος όμως βρισκόταν σε κώμα.

Advertisement

Στις 16 Ιουνίου 2014 βγήκε από το κώμα και μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο της Λωζάνης στην έπαυλή του στη λίμνη της Γενεύης.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Σουμάχερ μετά το ατύχημα, προσπάθησαν να πουληθούν πριν από έναν χρόνο και σύμφωνα με πληροφορίες κόστιζαν 1 εκατομμύριο ευρώ, με την αστυνομία να ξεκινάει έρευνα για το πως πάρθηκαν.

Η τελευταία αναφορά στον Σουμάχερ από επίσημα χείλη, έγινε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, όταν ο μάνατζερ του, Σαμπίν Κεμ, κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να υπάρξει επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του.

Advertisement

«Η κατάσταση του Μίκαελ δεν είναι δημόσιο θέμα και δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο για αυτήν», είπε αρχικά και συνέχισε: «Δεν θέλω να μιλήσω για την κατάσταση του πέρα από το ότι ελπίζω πάρα πολύ να τον δούμε ξανά όπως τον ξέραμε».

Πλέον οποιαδήποτε πληροφορία αφορά τον διάσημο οδηγό, φαίνεται να είναι περισσότερο μύθος από πραγματικότητα τη στιγμή που χιλιάδες οπαδοί του που αγωνιούν και κατακλύζουν τα Social Media αναζητώντας έστω μια μικρή πληροφορία. Επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο στις απάτες και τις ψευδείς ειδήσεις να εξαπλώνονται με αστραπιαία ταχύτητα.

Πηγή:in.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement