Οι 5 πιο… παράξενες και τρομακτικές προβλέψεις για το 2018!

Advertisement

Μόλις υποδεχτήκαμε το 2018 και οι προβλέψεις για τα μεγάλα γεγονότα που θα «σημαδέψουν» το νέο έτος έρχονται ξανά στο φώς.

Αυτές είναι πέντε από τις πιο κοινές προβλέψεις που μπορεί κανείς να βρει για τα πιθανά γεγονότα τους επόμενους 12 μήνες:

1. Η Κίνα θα είναι η επόμενη παγκόσμια υπερδύναμη

Advertisement

Η Μπάμπα Βάνκα, γνωστή ως «Νοστράδαμος των Βαλκανίων», που πέθανε σε ηλικία 85 ετών το 1996, έχει γίνει γνωστή γιατί λέγεται πως είχε προβλέψει την 11η Σεπτεμβρίου και το τσουνάμι του 2004 στην Ινδονησία.

Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι προέβλεψε την 11η Σεπτεμβρίου όταν είπε: «Φρίκη, φρίκη! Οι Αμερικανοί αδελφοί θα δεχθούν επίθεση από “ατσάλινα πουλιά”. Οι λύκοι θα ουρλιάζουν σε ένα θάμνο, και αθώο αίμα θα αναβλύζει».

Η προφητεία εκτός από αρκετά τρομακτική, δεν έχει και καμία λεπτομέρεια αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους οπαδούς της να της αποδίδουν μαντικές ικανότητες.

Advertisement

Για το 2018 λοιπόν, η Μπάμπα Βάνκα προέβλεψε ότι η Κίνα θα γίνει η νέα παγκόσμια υπερδύναμη, αφήνοντας πίσω της τις Ηνωμένες Πολιτείες.

2. Μια νέα μορφή ενέργειας θα ανακαλυφθεί στη Αφροδίτη

Αν αναλογιστούμε ότι δεν υπάρχουν προγραμματισμένες αποστολές προς τον πλανήτη αυτόν, η εκπλήρωση αυτής της… προφητείας μοιάζει αρκετά απίθανη. Επίσης εμπνευσμένη από την Μπάμπα Βάνκα!

Advertisement

3. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα επανεκλεγεί

Όπως επισημαίνει το Al-Jazeera, αυτό είναι απλώς μια διατύπωση και όχι πρόβλεψη για το 2018, καθώς ο βασικός ηγέτης της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι απαγορεύεται να συμμετάσχει στην εκλογική επιτροπή για τις επικείμενες προεδρικές εκλογές στη Ρωσία καθώς κατηγορείται για διαφθορά.

Μέχρι το τέλος του 2024 ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα είναι το κυρίαρχο πολιτικό πρόσωπο στη Ρωσία.

4. Τα βρετανικά ΜΜΕ θα καλύψουν τον γάμο του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλε με ΚΆΘΕ λεπτομέρεια!

Advertisement

Όπως έγραψε πρόσφατα ένας αρθρογράφος του Al-Jazeera:

Μια Αμερικανίδα μιγάδα, που έχει ήδη στο ενεργητικό της ένα διαζύγιο πρόκειται να παντρευτεί με τον μικρότερο γιο του πρίγκηπα Καρόλου και της Νταϊάνα και οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για την μάχη του με την κατάθλιψη και τις αγχώδεις διαταραχές.

Αυτό μόνο αρκεί για να καταλάβει κανείς το ενδιαφέρον του αγγλικού κοινού για τον επερχόμενο γάμο! Σιγά την πρόβλεψη…

5. Η Γερμανία θα διατηρήσει τον τίτλο του Παγκόσμιου Κυπέλλου

Advertisement

Ο Sam Tighe του Bleacher Report κατατάσσει τη Γερμανία σαν φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το 2018 στη Ρωσία.

Το ίδιο πιστεύει η πλειοψηφία των bookers. Ας πούμε ότι πρόκειται για ασφαλή πρόβλεψη απλά!

Πηγή:reader.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement