Στο «σφυρί» τα ακίνητα της Λαϊνόπουλος – Του άλλοτε μεγαλύτερου επίσημου διανομέα της Mercedez-Benz Hellas

Advertisement

Κάτι λιγότερο από έναν χρόνο, από τη διακοπή της συνεργασίας της με τη Mercedes Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. στον τομέα της τεχνικής εξυπηρέτησης, και κοντά έξι από τη διακοπή της συνεργασίας στον τομέα των πωλήσεων, οι τράπεζες βγάζουν στο «σφυρί» ακίνητα της Προμότ Λαϊνόπουλος. Της αυτοκρατορίας του άλλοτε μεγαλύτερου επίσημου διανομέα και επισκευαστή της Mercedez-Benz Hellas.

Σύμφωνα με το capital.gr, στις 17 Ιανουαρίου, στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, με επισπεύδουσα την ALPHA BANK βγαίνει σε δημόσιο αναγκαστικό πλειστηριασμό οικόπεδο της «ΠΡΟΜΟΤ Ε.Ι. ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΩΝ», επιφάνειας 4.207,80 τ.μ., που βρίσκεται στην περιοχή «ΒΙ.ΠΑ» Κηφισιάς.

Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει ορισθεί το ποσό των 1.894.000 ευρώ. Την ίδια ημέρα, με επισπεύδεσαι και σε αυτή την περίπτωση την ALPHA BANK, θα εκτεθεί σε δημόσιο αναγκαστικό πλειστηριασμό ακίνητη περιουσία των οφειλέτιδων εταιρειών «Ι.Ε. ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ»,  ΠΡΟΜΟΤ Ε.Ι. ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ » και «BIEM AUSTRIA OIL ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ – ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ» που βρίσκονται στη Νέα Κηφισιά.

Advertisement

Για τα ακίνητα ιδιοκτησίας «Ι.Ε. ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ», ήτοι ενός οικοπέδου επιφάνειας 6.192,48 τ.μ. με κτίσματα συνολικής επιφάνειας 6.100,67 τ.μ., η τιμή της πρώτης προσφοράς έχει ορισθεί στα 5 εκατ. ευρώ. Για το ακίνητο ιδιοκτησία «Ι.Ε. ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ», ενός οικοπέδου επιφάνειας 1.500 τ.μ. με κτίσματα επιφάνειας 1.329,15 το ποσό έχει ορισθεί στις 727.000 ευρώ.

Για το ακίνητο ιδιοκτησίας των «ΠΡΟΜΟΤ Ε.Ι. ΛΑΙΝΟΠΟΥΛΟΣ» κατά ποσοστό εξ αδιαιρέτου κυριότητας 23,94% και «Ι.Ε. ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ» κατά ποσοστό εξ αδιαιρέτου κυριότητας 76,06%, ήτοι ενός οικοπέδου επιφάνειας 1.945,20 τ.μ. η τιμή της πρώτης προσφοράς συνολικά έχει ορισθεί στις 875.400 ευρώ.

Για το ακίνητο ιδιοκτησίας «ΒΙΕΜ AUSTRIA OIL», ενός οικοπέδου επιφάνειας 1.500 τ.μ. με κτίσματα συνολικής επιφάνειας 470,00 τ.μ., το ποσό της πρώτης προσφοράς έχει ορισθεί στις 720.000 ευρώ.

Advertisement

Ένας ακόμη πλειστηριασμοί με επισπεύδουσα την Alpha Bank έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου για ακίνητα της ΠΡΟΜΟΤ Ε.Ι. ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ στη Γλυφάδα για ποσό οφειλής 3 εκατ. ευρώ.

Στις 23 Μαΐου στο Ειρηνοδικείο Αθηνών έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί με επισπεύδουσα την Τράπεζα Πειραιώς πλειστηριασμός ακινήτου της ΠΡΟΜΟΤ Ε.Ι. ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. και η τιμή πρώτης προσφοράς έχει ορισθεί στο ποσό των 155.000 ευρώ, ενώ για συνολική απαίτηση 4.632.150,43 ευρώ, βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 4 Ιουλίου, πολυώροφο ακίνητο της ΠΡΟΜΟΤ Ε. Ι. ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ που βρίσκεται στο Χαλάνδρι. Επισπεύδουσα είναι η Εθνική Τράπεζα και η τιμή πρώτης προσφοράς έχει ορισθεί στα 3 εκατ. ευρώ.

Πηγή:topontiki.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement