Τζένιφερ Λόπεζ, Τζιμ Κάρει, Χάλι Μπέρι και άλλοι. Διάσημοι, που ήταν άστεγοι και κοιμόντουσαν όπου βρουν

Σήμερα είναι διάσημοι, πλούσιοι και καταξιωμένοι επαγγελματικά, όμως πριν έρθει η επιτυχία στη ζωή τους ήταν άγνωστοι, πάμφτωχοι και άστεγοι.

Όσο δύσκολο κι αν είναι να το πιστέψετε, η Τζένιφερ Λόπεζ, ο Τζιμ Κάρει, η Χάλι Μπέρι και άλλοι πλέον αναγνωρίσιμοι, αναγκάστηκαν να κοιμηθούν σε παγκάκια, αυτοκίνητα και άδεια σπίτια μέχρι να τους χαμογελάσει η τύχη και να αναγνωριστεί το ταλέντο τους.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ήξερε από μικρή ότι ήθελε να γίνει χορεύτρια, όμως η μητέρα της είχε άλλα όνειρα. Επιθυμούσε η κόρη της να πάει στο κολέγιο και να σπουδάσει. Έτσι, κατά τη διάρκεια μια έντονης διαφωνίας, η Λόπεζ μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι.

Για μήνες κοιμόταν στον καναπέ της σχολής χορού που πήγαινε και δεν είχε καθόλου χρήματα. Γρήγορα όμως της δόθηκε η ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο της.

Βρήκε την πρώτη της χορευτική δουλειά στην Ευρώπη. Αργότερα μετακόμισε στο Λος Άντζελες, γιατί κέρδισε εθνικό διαγωνισμό για να χορέψει, στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «In Living Color» ως ένα από τα «Fly Girls».

Σήμερα είναι χορεύτρια, ηθοποιός, τραγουδίστρια και σχεδιάστρια. Η περιουσία της φτάνει τα 300 εκατομμύρια δολάρια.

τζιμ-καρει-758

Ο γνωστός σήμερα κωμικός Τζιμ Κάρεϊ, στη νεαρή του ηλικία ζούσε μαζί με την οικογένειά του σε ένα φορτηγάκι. Όταν ο πατέρας του έμεινε άνεργος και έχασε το σπίτι όπου έμενε με την οικογένειά του, αναγκάστηκαν να ζήσουν σε ένα φορτηγό και να σταθμεύουν σε διάφορα σημεία στον Καναδά.

Αργότερα, μετακόμισαν σε μια σκηνή στην αυλή της μεγαλύτερης αδερφής του.
Όταν ο Κάρι έγινε 16, άφησε το σχολείο, με σκοπό να βγάλει χρήματα για να βοηθήσει την οικογένειά του.

Η πρώτη του επαφή με την υποκριτική έγινε τότε, με τη συμμετοχή του σε σταντ απ σόου. Όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του, οι δύσκολες στιγμές που πέρασε με την οικογένειά του, τον έκαναν να αποκτήσει το χιούμορ με το οποίο αντιμετωπίζει τη ζωή και διαμόρφωσαν καθοριστικά τον χαρακτήρα του.

Η ηθοποιός Χάλι Μπέρι, σε ηλικία 21 ετών άρχισε να μένει σε καταφύγιο για αστέγους. Είχε μετακομίσει στη Νέα Υόρκη για να ακολουθήσει το όνειρό της και να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Όμως, όταν της τελείωσαν τα χρήματα, η μητέρα της αποφάσισε να μην της ξαναστείλει. Έτσι, έμεινε άστεγη και ξεκίνησε να δουλεύει σε μπαρ για να εξασφαλίσει το φαγητό της. Λίγο καιρό αργότερα, έγινε πρωταγωνίστρια.

Οι μήνες που έμεινε στο καταφύγιο αστέγων ήταν δύσκολοι και την έμαθαν να αγαπά, να προσέχει και να φροντίζει τον εαυτό της. Ήταν το έναυσμα για να πάρει τη ζωή της στα χέρια της, όπως αναφέρει.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, γνωστός ως «Τζέιμς Μποντ» δεν γεννήθηκε πλούσιος και διάσημος. Πριν αναγνωριστεί και καταξιωθεί στο χώρο, ήταν άστεγος και δούλευε ως σερβιτόρος για να επιβιώσει.

Κοιμόταν σε πάρκα, παγκάκια και όπου αλλού έβρισκε στο Λονδίνο, καθώς τα χρήματα δεν του αρκούσαν για να νοικιάσει διαμέρισμα.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ έχει πει σε συνεντεύξεις, ότι γνώρισε τα άκρα, αλλά η σκληρή δουλειά, η πίστη και η αφοσίωση τον οδήγησαν να κατακτήσει το όνειρό του.

Η Χίλαρι Σουάνκ είχε την αμέριστη υποστήριξη της μητέρας της που ήθελε η κόρη της να γίνει ηθοποιός αν αυτό την έκανε ευτυχισμένη.

Δεν είχαν όμως χρήματα. Από το πάρκο με τα τροχόσπιτα στο οποίο ζούσαν, μετακόμισαν στην Καλιφόρνια ώστε η Χίλαρι Σουάνκ να έχει περισσότερες ευκαιρίες.

Αρχικά έμεναν σε ένα αυτοκίνητο και ύστερα σε ένα άδειο σπίτι που κάποιοι γνωστοί τους είχαν προς πώληση.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας έπρεπε να λείπουν, για να μπορούν οι μελλοντικοί αγοραστές να δουν το σπίτι.

Μπορεί Χίλαρι Σουάνκ να κατέκτησε το όνειρό της και η περιουσία της να ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια, όμως ποτέ δεν ξέχασε τις δυσκολίες που πέρασε. Συνεχίζει να είναι προσιτή και φιλική και μετακινείται μόνο με μετρό.

Πηγή:valueforlife.gr

Δείτε και αυτά: