Οι αστυνομικοί για το περιστατικό με την Ιωακειμίδου – «Φώναζε, έκανε απαξιωτικά σχόλια, πέρασε με κόκκινο»

Advertisement

Εντελώς διαφορετικά περιγράφουν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού τα όσα συνέβησαν στη Λ.Βουλιαγμένης απ’ό,τι έκανε η ηθοποιός, Τζένη Ιωακειμίδου στο λογαριασμό της στο Facebook, μία καταγγελία.

Σύμφωνα με πηγές ενημέρωσης τού bloko.gr οι αστυνομικοί περιέγραψαν στους ανωτέρους τους, αλλά και στους συναδέλφους τους τη δική τους εκδοχή.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, λίγο μετά τις έντεκα το πρωί της Δευτέρας και ενώ ήταν σε «συνεργείο» για ταχύτητα με ραντάρ, διαπίστωσαν ότι στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου ένα αυτοκίνητο είχε αναπτύξει ταχύτητα 138 χ.α.ω, ενώ στην περιοχή όριο είναι τα 80 χ.α.ω.

Advertisement

Τρεις αστυνομικοί ξεκίνησαν να κόβουν σταδιακά την κυκλοφορία, προκειμένου να αποφύγουν το ατύχημα και ένας από αυτούς έκανε νόημα στην οδηγό του οχήματος να σταματήσει δεξιά.

Μάλιστα, όπως είπε στην περιγραφή του, αρχικά η οδηγός δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του και χρειάστηκε να της το πουν τρεις φορές.

Όταν τελικά σταμάτησε ο ένας από τους αστυνομικούς την πλησίασε -όπως λένε οι πηγές του bloko.gr- της έδειξε την ένδειξη του ραντάρ με τα 138 χ.α.ω. και την ενημέρωσε ότι θα βεβαιώσει την παράβαση.

Advertisement

Εκείνη, περιγράφει ο αστυνομικός, ξεκίνησε να φωνάζει πάρα πολύ δυνατά, να ισχυρίζεται ότι το παιδί της ήταν άρρωστο και τον καλούσε να πάρει τηλέφωνο τον παιδίατρο, προκειμένου να διασταυρώσει τα λεγόμενά της.

Ο αστυνομικός επέμενε σε ανωτέρους και συναδέλφους ότι το παιδί ήταν ήρεμο στο πίσω παιδικό κάθισμα και δίπλα του μία άλλη κυρία. Επέμενε, επίσης, ότι της υποσχέθηκε πως θα κάνει γρήγορα και ότι όλη η διαδικασία κράτησε το πολύ τρία λεπτά. Επισημαίνει, μάλιστα, και τα απαξιωτικά σχόλια, που έκανε η οδηγός, προς το πρόσωπό του.

Μόλις παρέλαβε την κλήση, σύμφωνα πάντα με την περιγραφή του, παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και με το κινητό τηλέφωνο στο χέρι ανέπτυξε ταχύτητα.

Advertisement

Τότε ένας από τους αστυνομικούς με το περιπολικό την «καταδίωξε» της είπε ότι θα βεβαιώσει και τις νέες παραβάσεις και να περάσει από το ΤΤ Ελληνικού να παραλάβει την κλήση, αφού βιάζεται.

Πηγή:topontiki.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement