Αυτά είναι τα πράγματα που απωθούν έναν άντρα

Advertisement

Από τη στιγμή που μια γυναίκα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του άντρα που την ενδιαφέρει, η πρόκληση του να διατηρήσει το ενδιαφέρον του μπορεί να γίνει μεγαλύτερη.

Για τον λόγο αυτό κατακλυζόμαστε από τόσα άρθρα συμβουλευτικής πάνω στο πώς να γοητεύσουμε τον άντρα που μας ενδιαφέρει.

Ίσως να είναι κάτι άβολο όμως και οι γυναίκες να δέχονται κριτική για ορισμένες συμπεριφορές: Συμπεριφορές που υιοθετούν, τις οποίες οι άντρες θεωρούν ανεπίτρεπτες.

Advertisement

Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να έχουμε μία εικόνα σχετικά με το τι έχουν οι άντρες στο μυαλό τους.

Υπερβολικό Βάψιμο

Δεν είναι τυχαίο ότι η κυρίαρχη τάση στο βάψιμο είναι πλέον το φυσικό μακιγιάζ, χωρίς υπερβολές στα χρώματα. Η βάση του μέικαπ πρέπει να είναι στον ίδιο τόνο με την απόχρωση της επιδερμίδας μας και να είναι αόρατο στους άλλους. Παρομοίως, δεν είναι αρεστό το γυαλιστερό χρώμα σκιάς, τα γκλίτερ και η έντονη μάσκαρα που κολλάει τις βλεφαρίδες. Το μίνιμαλ μακιγιάζ θεωρείται σέξι.

Επιτηδευμένο χτένισμα

Στο ίδιο μήκος κύματος με το μακιγιάζ, το επιτηδευμένο χτένισμα επιτρέπεται σε ειδικές περιστάσεις. Κατά κανόνα όμως, το φυσικό χτένισμα, εκτός από το ότι θεωρείται πιο γοητευτικό, προσφέρει καλύτερη αίσθηση στο άγγιγμα. Είναι προτιμότερο όταν σας χαϊδεύει τα μαλλιά να είναι απαλά και απαλλαγμένα από τα βαριά προϊόντα στάιλινγκ.

Advertisement

Αμελής αποτρίχωση

Εκτός από το γεγονός ότι τους άντρες τους γοητεύει η απαλή αίσθηση του δέρματος, η τριχοφυΐα ήταν πάντα συνδεδεμένη με την τεστοστερόνη. Για τον άντρα είναι προτιμότερο όχι μόνον η λεία και καθαρή επιδερμίδα, αλλά και η απαλή αίσθηση που μας χαρίζουν οι ενυδατικές λοσιόν. Η προσωπική υγιεινή είναι βασική για την εικόνα ούτως ή άλλως.

Έλλειψη μέτρου στο αλκοόλ

Όσο και αν είναι ωραίο ο άντρας να περνά καλά με τη γυναίκα που ξέρει πώς να διασκεδάσει, η έλλειψη ελέγχου στο αλκοόλ και η μέθη, είναι ικανά να καταστρέψουν την εικόνα σας.

Αρνητική στάση ζωής

Όπως στον κάθε άνθρωπο, έτσι και στον επίδοξο σύντροφό σας αρέσει να περιβάλλεται από γυναίκες με χαρά και θετικό πνεύμα. Τα παράπονα για ασήμαντα πράγματα όπως η αναμονή σε μία ουρά ή το κακό σέρβις του εστιατορίου δεν έχουν καμία θέση σε ένα ρομαντικό ραντεβού. Μην ξεχνάτε ποτέ την αισιόδοξη, δυναμική σας πλευρά γιατί αυτήν είναι που θα τον κερδίσει.

Advertisement

Βωμολοχία

Οι ύβρεις, το λεξιλόγιο του δρόμου δεν είναι ενδεικτικά ευφυΐας ούτε της μόρφωσης μίας γυναίκας. Μην υποβαθμίζεστε χρησιμοποιώντας λέξεις που δεν ταιριάζουν σε μία κυρία.

Η Γκρίνια

Η καθημερινή ζωή απαιτεί συμβιβασμούς. Αφήστε τις ασήμαντες λεπτομέρειες της καθημερινότητας να περνούν απαρατήρητες και μην τον κάνετε να αισθάνεται άβολα μέσα στον κοινό σας χώρο. Όπως ακριβώς και σε εσάς, η κριτική για την παραμικρή μας ατέλεια είναι δυσάρεστη.

Προσκόλληση

Αγαπήστε και αποδεχθείτε τον σύντροφό σας όπως τον γνωρίσατε. Είναι λάθος να απαιτούμε να διαμορφώσει ολόκληρη τη ζωή του ανάλογα με τις προσωπικές μας ανάγκες. Αντίστοιχα, οι γυναίκες δεν κάνουν σωστά όταν παραμελούν φίλους και οικογένεια για να είναι μαζί με έναν άντρα. Αντίθετα, κάτι τέτοιο δείχνει εξάρτηση, πράγμα απωθητικό για έναν άντρα.

Πηγή:flowmagazine.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement