Έκοψαν το Rodeo: Η ρήξη και οι οφειλές του σταθμού

Advertisement

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η απόφαση ήταν «ξαφνική». Γνωρίζοντας όμως τα όσα έχουν συμβεί εδώ και καιρό στη μεταξύ τους σχέση τότε ήταν αναμενόμενο το «διαζύγιο» και καθόλου… βελούδινο όπως θέλουν να το παρουσιάσουν κάποιοι…!

Η απόφαση πάντως είναι οριστική και το «Rodeo» ρίχνει τίτλους τέλους… από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα στην εταιρεία παραγωγής με την οποία τον τελευταίο καιρό η διοίκηση του σταθμού δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις!

Advertisement

Ο λόγος; Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ΣΚΑΪ της οφείλει χρήματα από πέρυσι και μάλιστα πριν από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν είχαν πλήρη διαβεβαίωση από τη διοίκηση ότι θα καλυφθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις.

Ο καιρός όμως περνούσε… η διοίκηση του σταθμού άλλαξε κατά πολύ αφού από τον ΣΚΑΪ αποχώρησε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και αντί να δοθούν οι οφειλές ο σταθμός «έκοψε» ώρες από το μοντάζ της εκπομπής, κάνοντάς την μάλιστα και εσωτερική παραγωγή!

Βέβαια ο παραγωγός προσελήφθη από τον ΣΚΑΪ αλλά όταν διεκδίκησε τις προηγούμενες οφειλές με εξώδικο τότε απολύθηκε!

Advertisement

Επίσης οι επεμβάσεις που θέλησε να κάνει η διοίκηση στη θεματολογία της εκπομπής φαίνεται πως ήταν ένας ακόμα λόγος που μεγάλωσε το «χάσμα» μεταξύ τους με αποτέλεσμα ο ΣΚΑΪ να πάρει την απόφαση να «κόψει» οριστικά την εκπομπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Περρής επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας ότι «πράγματι μας ανακοινώθηκε ότι το RODEO  κόβεται, αλλά προς το παρόν θέλουμε να δούμε τι θα κάνουμε οπότε δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω…»!

Έτσι λοιπόν σήμερα ο Βαγγέλης Περρής, η Αθηναΐς Νέγκα και η Άννα Μαρία Βέλλη θα αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ευελπιστώντας βέβαια ότι μετά το «κόψιμο» θα έρθει κι η ώρα της πληρωμής…!

Πηγή:topontiki.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement