Τα δωμάτια που κρέμονται σε ύψος 366 μέτρων και κόβουν την ανάσα. Η διανυκτέρευση κοστίζει 420 ευρώ [βίντεο]

Advertisement

Ένα διαφορετικό από όλα τα άλλα ξενοδοχεία βρίσκεται στο Περού, προσελκύοντας τους πιο τολμηρούς. Τέσσερα διαμερίσματα σε σχήμα κάψουλας έχουν κρεμαστεί σε ύψος 366 μέτρων από το έδαφος.

Η ιδέα ανήκει στον ορειβάτη Ario Ferri, ο οποίος την εμπνεύστηκε από τις σκηνές που κρεμάνε οι αναρριχητές για να κοιμηθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τα διαμερίσματα κατασκευάστηκαν το 2003 και μέχρι τώρα χιλιάδες έχουν τολμήσει να κοιμηθούν σε αυτά με θέα τα αστέρια.

Advertisement

Δείτε το βίντεο με τις σουίτες που κρέμονται από το βουνό στο Περού:

Τα τέσσερα διαμερίσματα έχουν θέα την Ιερή κοιλάδα των Ίνκας στο Περού. Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν αυτή την εμπειρία ζωής, πρέπει πρώτα να κάνουν αναρρίχηση στο βουνό διάρκειας περίπου μιας ώρας.

Μια άλλη επιλογή είναι να φτάσουν δεμένοι από εναέρια τροχαλία. Και στις δυο περιπτώσεις συνοδεύονται από επαγγελματίες για να είναι ασφαλείς.

Advertisement
Τα τέσσερα διαμερίσματα έχουν θέα την Ιερή κοιλάδα των Ίνκας στο Περού.

Οι τρεις από τις κάψουλες έχουν κρεβάτια, μια μικρή τραπεζαρία και μια τουαλέτα. Η τέταρτη κάψουλα χρησιμοποιείται σαν τραπεζαρία για όλους.

Οι συνοδοί μαγειρεύουν τοπικές γεύσεις όπως σούπα κολοκύθας και κοτόπουλο με κινόα με τη συνοδεία περουβιανού κρασιού Malbec.

Σε κάθε διαμέρισμα μπορούν να μείνουν τέσσερις επισκέπτες και ένας συνοδός. Έχουν μήκος επτά μέτρα και δυόμισι μέτρα ύψος.

Advertisement

Όλες οι κάψουλες μπορούν να αντέξουν 21 φορές το βάρος πέντε ατόμων. Διαθέτουν και έξοδο κινδύνου για μεγαλύτερη ασφάλεια.

«Κοιμάσαι σε ένα ρομαντικό κρεβάτι με θέα τα αστέρια σε ένα πολύ άνετο και μαλακό στρώμα. Είναι σαν να είσαι στον παράδεισο» ανέφερε η Nina Huber από την Αυστρία που το δοκίμασε. Το κόστος κυμαίνεται από 411- 439 δολάρια το βράδυ.

Πηγή:valueforlife.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement