«Ένιωσα άχρηστη, ένιωσα ένα τίποτα…». Η εξομολόγηση της Γαρμπή στη Μενεγάκη [βίντεο]

Advertisement

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής η Καίτη Γαρμπή η οποία μεταξύ άλλων, μίλησε για τις ατυχίες και τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει στην καριέρα της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι μια όμορφη εξωτερική εμφάνιση αποτελεί σίγουρα το «εισιτήριο» για να μπει κανείς στον χώρο, ωστόσο, είναι αναγκαίο να υπάρχει και ταλέντο στη φωνή όπως και επικοινωνία με τον κόσμο.

«Η ομορφιά είναι εισιτήριο αγάπη μου, αλλά στο δικό μου χώρο αν δεν έχεις φωνή και επικοινωνία με τον κόσμο δεν γίνεται τίποτα… Καλά μπαίνεις μέσα αλλά δεν φτάνει αυτό… Από την αρχή της καριέρας μου ερμήνευα, αυτό που έλεγα έβγαινε από παντού…Ένας τραγουδιστής πρέπει να έχει φωνή.

Advertisement

Εγώ κάνω μαθήματα μέχρι και σήμερα και δε θα σταματήσω ποτέ. Θα σου κάνω μια ερώτηση γιατί οι άνθρωποι γυμνάζονται; Αυτός ο μυς εδώ στο λαιμό πως θα γυμναστεί; Πώς θα το κρατήσεις νεανικό, ελαστικό και φρέσκο… Δεν μου έχει τύχει να πω «αχ Παναγιά μου αν χάσω την φωνή μου», αλλά μου έχει τύχει να βγω στην πίστα και άρρωστη και πυρετό και να μη βγαίνει φωνή και ένιωθα άχρηστη, ένιωθα ένα τίποτα, τώρα εγώ ήρθα λέω και τι θα κάνω την ωραία; » είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο…

Πηγή:topontiki.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement