Δικό της κανάλι θα δημιουργήσει η Formula 1

Advertisement

Ένας από τους μεγαλύτερους στόχους της Liberty Media είναι να προσφέρει μια βελτιωμένη ψηφιακή πλατφόρμα στους οπαδούς του αθλήματος, γι’ αυτό και ανακοίνωσε την F1 TV, μια υπηρεσία live streaming με την οποία οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθούν το αγαπημένο τους άθλημα, και όχι μόνο.

Η υπηρεσία θα προσφέρει ζωντανά τους αγώνες της Formula 1, της Formula 2, του GP3 και του Porsche Supercup, τους οποίους οι οπαδοί θα μπορούν να παρακολουθούν μέσα από τον υπολογιστή τους, όπως και ζωντανή κάλυψη όλων των περιόδων, τις συνεντεύξεις Τύπου και άλλες αποκλειστικές λειτουργίες, μέσα από την F1 TV Pro.

Advertisement

Το κόστος της θα είναι $8 με $12 τον μήνα, και αρχικά η υπηρεσία θα διατεθεί αρχικά στην στις ΗΠΑ, τη Γερμανία, τη Γαλλία, το Μεξικό, το Βέλγιο, την Αυστρία , την Ουγγαρία και σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής, με τις μεταδόσεις να γίνονται στα Αγγλικά, τα Γαλλικά, τα Γερμανικά και τα Ισπανικά.

Επίσης, ανακοινώθηκε και η F1 TV Access, που θα παρέχει ζωντανά δεδομένα από τους αγώνες και σχόλια στην ενδοεπικοινωνία των ομάδων, μαζί με στιγμιότυπα από κάθε περίοδο σε κάθε Grand Prix.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω δεν ξέρουμε πώς θα επηρεάσουν τα videos και τα -λιγοστά- δεδομένα των αγώνων που μας δίνει δωρεάν η Formula 1, στο YouTube, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το επίσημο site της.

Πηγή:gocar.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement