Ποινή φυλάκισης 10 μηνών στον σύζυγο της Σίσσυ Φειδά για το επεισόδιο με δικαστικό επιμελητή

Advertisement

Για τα αδικήματα της απειλής, της εξύβρισης, της φθορά ξένης ιδιοκτησίας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, με τριετή αναστολή και χωρίς κανένα ελαφρυντικό, ο Γιώργος Ανδρίτσος από το Β’ Αυτόφωρο Μονομελές, σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr.

Ο Γιώργος Ανδρίτσος είναι επιχειρηματίας και σύζυγός της τηλεοπτικής διακοσμήτριας Σίσσυ Φειδά. Το ζευγάρι είχε δικαστικά «μπλεξίματα», μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους δικαστικός επιμελητής.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, όλα ξεκίνησαν το πρωί της 8ης  Ιουνίου του 2016, όταν ο Γιώργος Ανδρίτσος κατηγορήθηκε από τον δικαστικό επιμελητή Παύλο Καλκιτανίδη ότι τον γρονθοκόπησε στην πόρτα της οικίας του, όταν εκείνος μαζί με δυο ακόμη άνδρες, επισκέφτηκε την οικία τους στη Φιλοθέη, προκειμένου να προχωρήσει σε κατάσχεση  κινητής και ακίνητης περιουσίας, μετά από διαταγές πληρωμών που δεν μπόρεσε να εξυπηρετήσει η σύζυγός του Σίσσυ Φειδά.

Advertisement

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Σταύρος Γεωργόπουλος, ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι ο κατηγορούμενος βρισκόταν σε άμυνα και ήθελε μόνο να προστατεύσει τη σύζυγό του που εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος, ισχυρισμοί που τελικά δεν έγιναν δεκτοί.

Η άλλη πλευρά με δικηγόρο τον Πέτρο Δαουλάκο έκανε σαφές πως η συμπεριφορά του δικαστικού επιμελητή ήταν η πρέπουσα, γεγονός που έκανε δεκτό το δικαστήριο.

Η Σίσσυ Φειδά ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του συζύγου της και αμφισβήτησε ανοιχτά την ιατροδικαστική έκθεση, δηλώνοντας στο δικαστήριο «ότι όλοι είναι ένα παρεάκι».

Advertisement

Ο Γιώργος Ανδρίτσος καταδικάστηκε τελικά σε δύο μήνες φυλάκιση για φθορά ξένης περιουσίας, σε τέσσερις μήνες για εξύβριση και τέσσερις για απειλή, ενώ για το αδίκημα της σωματικής βλάβης σε πέντε μήνες φυλάκισης.

Μετά τη συγχώνευση των ποινών η ποινή φυλάκισης ορίστηκε στους δέκα μήνες, με τριετή αναστολή και χωρίς κανένα ελαφρυντικό. Η υπόθεση θα πάει και στο εφετείο.

Πηγή:topontiki.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement