Η κυβέρνηση ενέκρινε 50.000 ευρώ για τις υπερωρίες στο Μαξίμου που δεν έχουν γίνει ακόμα

Advertisement

Υπέρογκα ποσά για την υπερωριακή απασχόληση των υπαλλήλων του Μεγάρου Μαξίμου που μάλιστα εγκρίνονται πριν καν μετρηθούν και γίνουν, καταγγέλλει με δημοσίευμά του ο Ελεύθερος Τύπος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, «το Μαξίμου αποδεικνύεται ο πιο καλός και γαλαντόμος εργοδότης αφού, όχι μόνο πληρώνει στο ακέραιο τις υπερωρίες των εργαζομένων που δουλεύουν νυχθημερόν για την πρώτη φορά Αριστερά κυβέρνηση, αλλά φροντίζει και να τις διασφαλίζει πριν καν γίνουν».

Όπως αναφέρεται, «για τις υπερωρίες που θα γίνουν τον τρέχοντα μήνα Μάρτιο η έγκριση για τη δέσμευση των σχετικών πιστώσεων έγινε από τις αρχές Φεβρουαρίου και πρόκειται για 50.000 ευρώ (49.400 συγκεκριμένα) μηνιαίως».

Advertisement

Η έγκριση για τη δαπάνη αυτή, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, δόθηκε στις 12 Φεβρουαρίου για τη γενική γραμματεία του πρωθυπουργού, το γραφείο του αντιπροέδρου Γιάννη Δραγασάκη, το γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, το γραφείο του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, το γραφείο του υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναδάκη και το γραφείο του υφυπουργού στον πρωθυπουργό Δημήτρη Λιάκου. Αναλυτικά τα ποσά:

Πηγή:lifo.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement