Η Εύη Βατίδου μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Γιάννη Φιξ

Η Εύη Βατίδου είναι ερωτευμένη και δεν θέλει να το κρύβει πια! Το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια διατηρεί σχέση το τελευταίο διάστημα με τον γνωστό επιχειρηματία Γιάννη Φιξ.

Οι δυο τους αν και έχουν κάνει κοινή δημόσια εμφάνιση, έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους. Οι πρώτες φήμες για το ειδύλλιο είχαν ξεκινήσει όταν κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που αποκάλυπταν το ρομαντικό δείπνο της Εύης με τον Γιάννη σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι.

Λίγες μέρες μετά, η δημόσια εμφάνισή τους σε επίσημη θεατρική πρεμιέρα επιβεβαίωσε τη σχέση.

Το ζευγάρι είναι μαζί τρεις μήνες, παρόλο που η γνωριμία του έχει γίνει πολλά χρόνια πριν, καθώς οι δυο τους κινούνταν στον ίδιο κοσμικό κύκλο, κάνοντας και παρέα ως φίλοι από την εποχή που εκείνη ήταν παντρεμένη με τον Αλέξη Κούγια και εκείνος με τη Στέλλα Καπεζάνου.

Η Εύη Βατίδου “σπάει” την σιωπή της στην εφημερίδα Real Life και μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Γιάννη Φιξ: “Είμαστε μαζί περίπου τρεις μήνες. Δεν συγκατοικούμε. Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Παρόλο που από τις κοινές μας παρέες γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και υπήρχε πρώτα μια σχέση φιλική ανάμεσά μας, τώρα είμαστε μαζί. Είναι νωρίς να συζητάμε για πιο επίσημα πράγματα, το πάμε χαλαρά”.

Τόσο η Εύη Βατίδου όσο και ο Γιάννης Φιξ έχουν παιδιά από τους προηγούμενους γάμους τους, ωστόσο αυτό που έλειπε περισσότερο από την ζωή τους ήταν μια τρυφερή σχέση συντροφικότητας:

“Έχω αυτή τη σχέση αυτή τη στιγμή, είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη! Είμαι με αυτόν τον άνθρωπο, μου αρέσει που έχω τον σύντροφό μου και επικοινωνούμε άριστα. Είναι πολύ καλό για μένα, τώρα που έχουν μεγαλώσει τα παιδιά μου, να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου. Αυτό επιθυμούσα, αλλά δεν είχε τύχει. Τον βρήκα, ελπίζω να πάνε όλα καλά και, αν μπορέσουμε, να συζήσουμε. Σημασία έχει να είμαστε αγαπημένοι”, δηλώνει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα η παρουσιάστρια.

[πηγή]

Δείτε και αυτά: