Θύμα Τούρκων χάκερ έπεσε η Δέσποινα Καμπούρη στο Instagram [εικόνες]

Advertisement

Θύμα Τούρκων εθνικιστών χάκερ φαίνεται πως έπεσε η Δέσποινα Καμπούρη. Η γνωστή δημοσιογράφος από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε τον έλεγχο του προφίλ της στο Instagram, όταν οι χάκερς άλλαξαν το username της, έκαναν unfollow τα άτομα που ακολουθούσε και ανήρτησαν εικόνες και εθνικιστικά κείμενα για την Τουρκία

Η παρουσιάστρια μετά το αρχικό σοκ κατέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, άνοιξε καινούργιο λογαριασμό στο Instagram και με κείμενό της ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για όσα συνέβησαν.

Χαρακτηριστικά, έγραψε: “Εδώ και λίγες ώρες Τούρκοι εθνικιστές όπως όλα δείχνουν, έχουν χακάρει τον λογαριασμό μου στο Instagram στον οποίο δεν έχω πλέον καμία πρόσβαση. Ανεβάζουν προσβλητικό περιεχόμενο και δυστυχώς προς το παρόν δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να τους σταματήσω. Λυπάμαι για το περιεχόμενο που μπορεί να βλέπετε καθώς δεν με αντιπροσωπεύει. Εύχομαι με τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που έχει αναλάβει την υπόθεση, αλλά και του Instagram να υπάρξει αίσιο τέλος σε αυτή την κακόγουστη φάρσα που με έχει καταρρακώσει. Σας παρακαλώ θερμά να κάνετε αναφορά σε αυτό τον λογαριασμό. Πλέον μπορείτε να με βρείτε στο καινούριο μου account @despinakampouri”.

Advertisement

Τα μηνύματα που ανέβηκαν στο instagram της:

Advertisement

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement