ΔΕΗ: Προσεχώς… νέα καταστήματα που θα λειτουργούν απογεύματα και Σάββατα

Advertisement

Την πρόθεση της ΔΕΗ να αυξήσει τα καταστήματά της, λειτουργώντας τα απογεύματα αλλά και Σάββατα, προκειμένου να εξυπηρετείται καλύτερα το καταναλωτικό κοινό, γνωστοποίησε ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, Μανώλης Παναγιωτάκης.

Όπως αποκάλυψε, στον σχεδιασμό του είναι να αξιοποιηθεί εργατικό δυναμικό μέσω του ΟΑΕΔ και το συγκεκριμένο πρόγραμμα μελετάται να ξεκινήσει με 2 νέα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και 1 στον Πειραιά.

Επίσης, εξετάζεται να υπάρξουν κλαδικά τιμολόγια, καθώς ήδη έχουν κατατεθεί σχετικά αιτήματα από επιχειρήσεις, ενώ στις προτεραιότητες της ΔΕΗ είναι να προχωρήσει στην αναβάθμιση του δικτύου της και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των «έξυπνων» μετρητών.

Advertisement

Ο κ. Παναγιωτάκης αναφέρθηκε τόσο στο υποχρεωτικό άνοιγμα της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, όσο και στην κατάσταση που επικρατεί, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, τη Δευτέρα 2 Απριλίου.

Επίσης ανέφερε ότι οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις αυξάνουν κατά πολύ τους λογαριασμούς ρεύματος, κάτι που δεν διευκολύνει και τη ΔΕΗ και μίλησε για τις εκπτώσεις που ισχύουν αλλά και για τη ρύθμιση των 36 δόσεων, προκειμένου να διατηρηθεί η εισπραξιμότητα της εταιρείας.

Ως επιβράβευση των συνεπών καταναλωτών υπάρχει έκπτωση ύψους 15%, ενώ για όσους επιθυμούν να προπληρώσουν τον λογαριασμό τους, προβλέπεται έκπτωση επιπλέον 6%. Για τις επιχειρήσεις εκτιμά ότι θα μπορούν να ανταποκρίνονται ευκολότερα στις υποχρεώσεις τους προς την εταιρεία, μέσω μηνιαίου ηλεκτρονικού λογαριασμού.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement