Στην αγκαλιά του Πιτ επέστεψε η Άνιστον: Η κόρη του θέλει να την αποκαλεί… μαμά! [εικόνα + βίντεο]

Advertisement

Φαίνεται πως είναι γεγονός! Ο Μπραντ Πιτ γύρισε στην αγκαλιά της Τζένιφερ Άνιστον, ύστερα από το χωρισμό της με τον Τζάστιν Θερού και η σχέση τους όσο περνά ο καιρός δυναμώνει, αφού η ηθοποιός έχει αναπτύξει -σύμφωνα με δημοσιεύματα- μία πολύ τρυφερή σχέση με την εντεκάχρονη κόρη των Μπραντζελίνα, Σιλό.

Το πρώην λαμπερό ζευγάρι είναι στα «μαχαίρια» για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους, παρόλο που η προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου δικαιώνει την Αντζελίνα για την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών.

Το χολιγουντιανό ζευγάρι περνάει όλο και περισσότερο χρόνο μαζί και η Σιλό δείχνει να απολαμβάνει πολύ την παρέα της.

Advertisement

Σύμφωνα με πηγές του περιoδικού New Idea, η Σιλό έχει ρωτήσει τον μπαμπά της, εάν μπορεί να αποκαλεί την Άνιστον μαμά. Με το που το έμαθε αυτό η Αντελίνα, άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από το στόμα της. Ας μην ξεχνάμε, ότι το πρώην λαμπερό ζευγάρι είναι στα μαχαίρια για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους, παρόλο που η προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου δικαιώνει την Αντζελίνα για την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών.

Από την άλλη, και ο 54χρονος ηθοποιός αισθάνεται τεράστια ικανοποίηση, βλέποντας την Άνιστον να τρέφει τόσο αγνά συναισθήματα για τα παιδιά του και ειδικά για τη Σιλό.

Advertisement

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement