Ο πρόεδρος της Ουγκάντα θέλει να απαγορεύσει το στοματικο σέξ γιατί «το στόμα είναι για να τρώμε» [βίντεο]

Advertisement

Την πρόθεσή του να απαγορεύσει το στοματικό σεξ ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ουγκάντα Γιοβέρι Μουσεβένι χρησιμοποιώντας το επιχείρημα ότι «το στόμα είναι για να τρώμε».

Ο πρόεδρος της αφρικανικής χώρας κατηγόρησε τους «ξένους» ότι προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες της Ουγκάντα να κάνουν στοματικό σεξ ο ένας στον άλλο.

«Με την ευκαιρία θα ήθελα να προειδοποιήσω δημόσια τους πολίτες για τις λάθος πρακτικές που προωθούν οι ξένοι. Μια από αυτές είναι αυτό που λένε στοματικό σεξ. Το στόμα είναι για να τρώμε, όχι για να κάνουμε σεξ» είπε ο Μουσεβένι.

Advertisement

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος πρόεδρος το 2014 προώθησε νόμο που έκανε παράνομο το να είναι κανείς γκεί στην Ουγκάντα. Η ποινή που προβλέπει η συγκεκριμένη νομοθεσία είναι αυτή των ισοβίων ενώ αδίκημα είναι και να μην καταγγέλει κανείς κάποιον ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Τότε ο Μουσεβένι είχε κατηγορήσει το στοματικό σεξ ότι προκαλεί μολύνσεις. «Αν σπρώξεις κάτι στο στόμα μπορείς να επιστρέψεις με σκουλίκια που θα μπουν στο στομάχι σου γιατί αυτό είναι ένα λάθος σημείο» είχε πει τότε.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement