Της έδωσαν εξιτήριο από το νοσοκομείο και πέντε ώρες μετά… πέθανε

Advertisement

Τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της μητέρας τους Νικολίτσας Κάτσενου ζητούν τα παιδιά της, καθώς απεβίωσε πέντε ώρες μετά την έξοδό της από τον «Αγ. Ανδρέα», όπου είχε μεταφερθεί, το προηγούμενο βράδυ, με δύσπνοια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα »Πατρίς», η Νικολίτσα Κάτσενου, παρά τα 82 της χρόνια, ήταν ακμαιότατη και υπερδραστήρια. Την περασμένη Πέμπτη, πιθανόν και λόγω της σκόνης που επικρατούσε στην ατμόσφαιρα, εμφάνισε δύσπνοια και τα παιδιά της τη μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, καθώς έμενε στην περιοχή Πέττα.

«Εκεί, την εξέτασαν κι όταν της μέτρησαν το οξυγόνο, το βρήκαν χαμηλό, μόλις 80. Αμέσως της έκαναν κάποιες εισπνοές και κατάφεραν να της το ανεβάσουν στο 90. Παρότι η μητέρα μου συνήλθε αρκετά, μας είπαν ότι, επειδή είχε και πρόβλημα κολπικής μαρμαρυγής, θα την παρέπεμπαν στο εφημερεύον νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και πιθανόν να χρειαστεί και νοσηλεία» περιγράφει στην Εφημερίδα Πελοπόννησος, η κόρη της Γεωργία, η οποία τη συνόδευε.

Advertisement

Η οικογένειά της έχει βυθιστεί στη θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατό της και ιδιαίτερα διότι πιστεύει ότι κατέληξε αβοήθητη.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement