Έφη Θώδη: Οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή για κλοπή ρεύματος

Advertisement

Σε οκτώ μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή η αοιδός Έφη Θώδη για την κατηγορίας της κλοπής ρεύματος από το Α’ Μονοµελές Πληµµελειοδικείο.

Η τραγουδίστρια είχε ήδη πληρώσει το πρόστιµο που της είχε επιβληθεί, αλλά το δικαστήριο δεν πείστηκε για τις προθέσεις της. Η Έφη Θώδη, που δεν παραβρέθηκε η ίδια στο δικαστήριο, αλλά εκπροσωπήθηκε από τη δικηγόρο της υποστήριξε ότι έγινε µεν η παράβαση, εν αγνοία της ωστόσο, αλλά πλήρωσε κανονικά το πρόστιµο και το ρεύµα που κατανάλωσε τη χρονική περίοδο που είχε διαπιστωθεί η κλοπή.

Το ποσό που είχε πληρώσει τότε η τραγουδίστρια, ως πρόστιµο από την Επιχείρηση Ηλεκτρισµού, έφτανε περίπου το ποσό των 3.000 ευρώ. Ωστόσο, το δικαστήριο δεν φάνηκε να πείθεται και δεν έκλεισε την υπόθεση. Την κίνησή της να πληρώσει το πρόστιμο που της επιβλήθηκε το δικαστήριο την αναγνώρισε ως ελαφρυντικό, ωστόσο η κατηγορούμενη δεν γλύτωσε την ποινή.

Advertisement

Η τραγουδίστρια ανέφερε επίσης ότι κατά την επιστροφή της, µόλις αντιλήφθηκε τι είχε γίνει και αφού ενηµερώθηκε από την Επιχείρηση Ηλεκτρισµού, έσπευσε να πληρώσει το πρόστιµο και το χρέος που της είχαν καταλογιστεί. Πάντως, η Εφη Θώδη δεν αποκλείεται να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement