Μάθημα… αυνανισμού διδάσκονται φοιτήτριες σε πανεπιστήμιο της Γερμανίας!

Advertisement

Την «τέχνη της κορύφωσης» διδάσκονται πλέον οι φοιτήτριες στο πανεπιστήμιο της πόλης Bielefeld, που βρίσκεται νοτιοανατολικά της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, στη Γερμανία.

Το μάθημα όπου ειδικοί ενημερώνουν εκπροσώπους του ωραίου φύλου πώς να προετοιμάσουν το σώμα τους για να βιώσουν την ηδονή διοργανώνεται -σύμφωνα με την Bild- από τον γερμανικό φοιτητικό Σύλλογο «AStA» στο πλαίσιο της εβδομάδας δράσης για το φύλο και τη σεξουαλική ικανοποίηση.

Το μάθημα περιλαμβάνει διαλέξεις, εργαστήρια και συζητήσεις για τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες μπορούν να μάθουν πώς να αυτοϊκανοποιούνται.

Advertisement

To περασμένο Σαββατοκύριακο μάλιστα οι γυναίκες που δήλωσαν συμμετοχή κλήθηκαν να φέρουν καθρεφτάκι, πετσέτες και λιπαντικά.

Το μάθημα χωρίστηκε σε δύο μέρη: στο θεωρητικό και το πρακτικό μέρος. Στόχος του είναι να εκπαιδεύσει αλλά και να διαφωτίσει το ωραίο φύλο σχετικά με την ανατομία του και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να προσφέρει στον εαυτό του ευχαρίστηση.

Για παράδειγμα, οι φοιτήτριες μαθαίνουν τι σημαίνει γυναικεία εκσπερμάτιση και πώς μια γυναίκα μπορεί να φθάσει στην κορύφωση.

Advertisement

Σύμφωνα με το Σύλλογο Φοιτητών «AStA», το κόστος για το μάθημα αυνανισμού ανήλθε στα 250 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε αποκλειστικά από το φοιτητικό ταμείο, όπως αναφέρουν διάφορα γερμανικά ΜΜΕ.

Η φοιτητική ένωση των Χριστιανοδημοκρατών (RCDS) πάντως εξέφρασε την αντίθεσή της για το μάθημα αυνανισμού. «Αυτό είναι ένα κακόγουστο αστείο», έσπευσε να υποστηρίξει ο αναπληρωτής πρόεδρος της φοιτητικής ένωσης των Χριστιανοδημοκρατών RCDS, Φιλίπ Σαγκιτάριους. «Δεν υπάρχει επιστημονική και σοβαρή προσέγγιση για το θέμα»,έσπευσε να δηλώσει.

Παρά τη διαφωνία πολλών γονέων και φορέων, η διεύθυνση του γερμανικού Πανεπιστημίου δεν σκοπεύει να σταματήσει το μάθημα αυνανισμού: «Το πανεπιστήμιο δεν αξιολογεί το περιεχόμενο των φοιτητικών εκδηλώσεων. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα μαθήματα της AStA», δήλωσε η διευθύντρια του Πανεπιστημίου. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το μάθημα δεν δέχεται άλλες αιτήσεις… Είναι πλήρες.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement