Κάνει καριέρα στο YouTube τρώγοντας…φαγητό στρατού, ηλικίας δεκαετιών (και άνω) [βίντεο]

Λένε ότι στο Ίντερνετ μπορείς να βρεις τα πάντα- και στις περισσότερες των περιπτώσεων αυτό ισχύει, ειδικά από τότε που έγινε μόδα το αποκαλούμενο youtubing, με δημιουργούς περιεχομένου, κάποιοι εκ των οποίων αυτοαποκαλούνται και influencers, να επιδίδονται σε κάθε μορφής δραστηριότητες προκειμένου να προσελκύσουν followers.

Πάντως, κάποιες φορές, μέσα σε όλο τον συρφετό των «vloggers», «influencers», «social media sensations» κλπ κλπ, βρίσκει κανείς κάποιες ομολογουμένως πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, όπως αυτή του Steve1989, ο οποίος έχει ένα κανάλι στο YouTube με πάνω από 600.000 συνδρομητές, που τον παρακολουθούν να τρώει…φαγητό στρατού από διάφορους στρατούς του κόσμου και διάφορες χρονικές περιόδους, και να λέει την άποψή του, αξιολογώντας το!

Και για την ακρίβεια, δεν μιλάμε για φαγητό όπως αυτό που τρώνε κανονικά στα μαγειρεία/ εστιατόρια των μονάδων, αλλά για μερίδες εκστρατείας/ έτοιμα γεύματα επιβίωσης, δηλαδή αυτά που προορίζεται να έχεις μαζί σου όταν πας στον πόλεμο, όταν ναυαγήσεις, καταρριφθείς κλπ (MRE- Meal, Ready-to-Eat).

Μεταξύ αυτών που έχει παρουσιάσει και φάει ο Steve1989 βρίσκονται «πρόσφατες» μερίδες, ηλικίας «μόλις» μερικών ετών, αλλά και απίστευτα πράγματα, όπως μερίδες εκστρατείας του βρετανικού και του αμερικανικού στρατού από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, μερίδες από τον Πόλεμο της Κορέας και τον Πόλεμο του Βιετνάμ, μερίδες του ρωσικού στρατού και κάποιες ανεκδιήγητες περιπτώσεις, όπως αυτή μιας μερίδας εκστρατείας του βρετανικού στρατού της περιόδου 1899-1902 (!).

Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται, ο ωραίος αυτός μερακλής τύπος ζει ακόμα, δοκιμάζοντας όλα όσα περιέχουν αυτές οι «γκουρμέ» μερίδες- και μάλιστα εκφέρει και πλήρη, εμπεριστατωμένη άποψη για την καθεμία.

Και για να σας προλάβουμε, ναι, δοκίμασε και μερίδα εκστρατείας του ελληνικού στρατού, και συγκεκριμένα των Ειδικών Δυνάμεων (μόλις του 2014) για την οποία σχολίασε χαρακτηριστικά ότι, αν και μια χαρά ως ποιότητα (αν και δεν τρελάθηκε με τον διπυρίτη, το θρυλικό, εκπληκτικής σκληρότητας, μπισκότο-παξιμάδι-ψωμί του Ε.Σ.) , ήταν μάλλον «σπαρτιάτικο»- αλλά, όπως έγραψε αργότερα, από αυτό που άνοιξε έλειπαν πολλά από τα κανονικά του περιεχόμενα. Φυσικά, αν πάτε αρκετά κάτω στα σχόλια του εν λόγω βίντεο, θα δείτε και τους Έλληνες χρήστες να προβαίνουν στα αναμενόμενα σχόλια περί «γκοντζίλα».

[πηγή]

Δείτε και αυτά: