«Θα σε σκοτώσω!» Όταν ο Μπραντ Πιτ προστάτεψε την Πάλτροου από τον Γουάινστιν

Advertisement

Η Γκουίνεθ Πάλτροου συνεχίζει να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την επίθεση εις βάρος της από τον μεγαλοπαραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν και φέρνει στο φως τις απειλές του Μπραντ Πιτ στο «αρπακτικό» του Χόλιγουντ.

Η 45χρονη ηθοποιός επισκέφθηκε τη ραδιοφωνική εκπομπή του Howard Stern στον Sirius XM την Τετάρτη και για άλλη μια φορά κατηγόρησε τον Γουάινστιν για σεξουαλική παρενόχληση στα πρώτα βήματα της καριέρας της.

«Ήμασταν σε μια αίθουσα ξενοδοχείου όταν προσπάθησε να με προσεγγίσει» είπε.

Advertisement

Η Πάλτροου είπε ότι ο Γουάινστιν της ζήτησε να του κάνει μασάζ σε επαγγελματική συνάντηση για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία του Έμμα.

Η 22χρονη τότε ηθοποιός ομολόγησε ότι σοκαρίστηκε από τη συμπεριφορά του καθώς ο Γουάινστιν δεν είχε δείξει ανάλογα δείγματα στο παρελθόν.

«Ήταν περίεργο. Ήμουν μόνη σε ένα δωμάτιο μαζί του. Ήταν εντελώς ξαφνικό, ήταν σοκαριστικό» είπε.

Advertisement

Η Πάλτροου εξομολογήθηκε το περιστατικό στον τότε σύντροφο της Μπραντ Πιτ. Ο Πιτ αποφάσισε να φέρει τον Γουάινστιν προ των ευθυνών του απαιτώντας από τον παραγωγό να μην αγγίξει ποτέ ξανά την Πάλτροου.

«Του το είπα αμέσως, ήμουν πολύ αναστατωμένη από ό,τι είχε συμβεί», είπε στον Στερν. «Ήμασταν στην πρεμιέρα του Άμλετ στο Broadway. Ο Χάρβεϊ ήταν εκεί, ο Μπραντ Πιτ επίσης – ήταν σαν να τον στρίμωξε κάποιος στον τοίχο».

«Του είπε ότι αν με φέρει ποτέ ξανά σε δύσκολη θέση θα τον σκοτώσει» είπε η Πάλτροου.

Advertisement

Η Πάλτροου είναι ακόμα και σήμερα ευγνώμων για τη συμπεριφορά του Πιτ.

«Ήταν φανταστικό. Χρησιμοποίησε τη φήμη και τη δύναμή του για να με προστατεύσει όταν εγώ δεν ήμουν ακόμη γνωστή, όταν δεν είχα επιρροή στο χώρο» τόνισε για το συμβάν από το 1995.

Μετά το περιστατικό, ο παραγωγός της τηλεφώνησε και την απείλησε να μην μιλήσει σε κανέναν άλλον για αυτό, είπε ο Πάλτροου στους NYT. «Μου φώναζε για πολύ ώρα, ήταν πραγματικά ένα άγριο περιστατικό».

Advertisement

Η Πάλτροου είναι μία από τις πολλές πρωταγωνίστριες του Χόλιγουντ που μίλησαν για την εγκληματική συμπεριφορά του Γουάινστιν στους New York Times προσθέτοντας το όνομά της σε μια μακρά λίστα γυναικών που κατηγόρησαν τον Γουάινστιν για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο πρώην μεγιστάνας του Χόλιγουντ έχει κατηγορηθεί από περισσότερες από 60 γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση.

Ο 66χρονος παραγωγός έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς.

Ο Πιτ επιπλέον σκοπεύει να φέρει την βεντέτα του με τον Γουάινστιν στη μεγάλη οθόνη.

Advertisement

Σύμφωνα με το E! News η εταιρία παραγωγής του ηθοποιού Plan B θα «συμμαχήσει» με την εταιρία Annapurna Pictures για να φέρουν το φιλόδοξο και αμφιλεγόμενο project στην οθόνη.

Η ταινία θα εξιστορεί τη δεκάμηνη έρευνα των δημοσιογράφων Jodi Kantor και Mean Twohey που αποκάλυψαν το δίχτυο εκβιασμών και σεξουαλικών κακοποιήσεων του Χόλιγουντ για τη New York Times.

Oι αποκαλύψεις δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα τον Οκτώβριο του 2017. Έκτοτε αποκαλύφθηκαν πολλά.

Advertisement

Το σκάνδαλο καθαίρεσε τον Γουάινστιν ενώ έφεραν στις δημοσιογράφου το βραβείο Πούλιτζερ -ένα τρόπαιο που αποδέχθηκαν τόσο οι δύο ρεπόρτερ των ΝΥΤ όσο και ο Ρόναν Φάροου που έφερε τις δικές του μαρτυρίες στο φως για το New Yorker.

Η επιλογή του Πιτ να εμπλακεί στο project είναι προσωπική υπόθεση. Δύο από τις συντρόφους του, η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Αντζελίνα Τζολί μίλησαν εναντίον του Γουάινστιν και των πρακτικών του.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement