Πέντε μυστικά για να μαυρίσουμε πιο γρήγορα

Advertisement

Η ματαιοδοξία φοριέται πολύ τελευταία. Και ναι, μπορεί να τρέμουμε και να αποζητάμε ταυτόχρονα το άγγιγμα του ήλιου, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε μια διαφορετική τελετουργία το φετινό καλοκαίρι.

1. Γρήγορο μαύρισμα σημαίνει να μην ξεχνάμε ποτέ την αντιηλιακή προστασία. Πιστεύετε ότι η καλύτερη λύση είναι ένα λάδι με μηδενικό δείκτη; Oύτε να το σκέφτεστε.

2. Φροντίστε να ανανεώνετε το γαλάκτωμα ή την κρέμα κάθε δύο ώρες, στη διάρκεια της έκθεσης σας στον ήλιο, κι επειδή η ακτινοβολία είναι πιο έντονη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, φροντίστε να μην το παρακάνετε.

Advertisement

3. Καταναλώστε φρούτα και λαχανικά που βοηθούν το δέρμα να μαυρίσει χωρίς να καεί, όπως καρότα, σπανάκι, πεπόνι…

4. Ενυδατωθείτε για να διατηρήσετε το μαύρισμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, φροντίστε να πίνετε νερό διαρκώς και να βάζετε ενυδατική κρέμα σε πρόσωπο και σώμα, ξανά και ξανά.

5. Αν δεν αντέχετε τον ήλιο, αναζητήστε το τέλειο προϊόν για το ιδανικό μαύρισμα χωρίς να εκτεθείτε καν στην παραλία. Θα πάτε έτοιμες, ηλιοκαμένες. Μην το παρακάνετε μόνο στο πρόσωπο, γιατί θα φανεί ότι κάτι δεν πάει καλά….Ή πως παραψηθήκατε τοπικά, κι αυτό δεν είναι μάλλον το ζητούμενο.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement