Μανιακός σκοτώνει σκύλους στη Ραφήνα – Τουλάχιστον δεκαπέντε ζώα νεκρά από σφαίρα στο κεφάλι

Advertisement

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η δράση μανιακού δολοφόνου σκύλων στη Ραφήνα καθώς σήμερα καταγγέλλεται ένα ακόμη νεκρό ζώο.

Η δολοφονική δράση του ανθρώπου, που εκτελεί ζώα με τον ίδιο τρόπο, ξεκίνησε το 2014  και από τότε έχουν καταγραφεί πάνω από δεκαπέντε εκτελέσεις σκύλων.

Τα στοιχεία έως τώρα δείχνουν πως ο δράστης χρησιμοποιεί αεροβόλο όπλο και όλα τα σκυλιά είναι πυροβολημένα στο κεφάλι.

Advertisement

Η κυρία Άννα Βαλβή που είναι μέλος του Δ.Σ. του Φιλοζωικού Συλλόγου Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» εξηγεί στο LIFO.gr πως εκτιμάται ότι τα σκυλιά είναι περισσότερα καθώς κάποια περιστατικά δεν έχουν μαθευτεί ή υπάρχουν ζώα που δεν έχουν βρεθεί.

Κάτοικοι και φιλοζωικές οργανώσεις είναι θορυβημένοι ενώ έχουν καταγγείλει όλα τα περιστατικά στην αστυνομία. Ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη κάποιο στοιχείο που να έχει οδηγήσει στον εντοπισμό του δράστη.

«Εμείς έχουμε κάποια στοιχεία και πληροφορίες που τα έχουμε παραδώσει στις αρχές. Αλλά, δεν υπάρχει κάποιος αυτόπτης μάρτυρας που να έχει εμφανιστεί. Οι αρχές ενημερώνονται πάντα και προχωράμε συ μηνύσεις κάθε φορά που βρίσκουμε νεκρό κάποιο ζώο», αναφέρει απευθύνοντας έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες να βοηθήσει ώστε να σταματήσει αυτή η κτηνωδία.

Advertisement

Το τελευταίο θύμα του δράστη βρέθηκε σήμερα ενώ τον Μάιο ένα ακόμη σκυλί είχε βρεθεί νεκρό με τον ίδιο τρόπο.

Μέχρι πριν το καλοκαίρι, είχαν βρεθεί σκοτωμένα ζώα στη ευρύτερη περιοχή όπως το Μάτι και ο Νέος Βουτζάς.

Εκτός από το ότι τα ζώα είναι όλα πυροβολημένα στο κεφάλι, συνήθως ανάμεσα στα μάτια, όλα ήταν αδέσποτα.

Advertisement

Το μοναδικό δεσποζόμενο σκυλί που δέχτηκε βολή ήταν ένα το οποίο ο ιδιοκτήτης είχε αφήσει να κυκλοφορήσει μόνο του και αυτό ήταν επίσης και το μόνο που διασώθηκε.

[lifo]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement