«Βλέπουμε ταινίες μαζί και μου διαβάζει τους υπότιτλους επειδή δεν μπορώ»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Παραολυμπιονίκη συζύγου του Δημήτρη Χατζηγεωργίου, Καρολίνας Πελενδρίτου.

Advertisement

Στις 24 Αυγούστου ο γνωστός αθλητικογράφος της ΕΡΤ, Δημήτρης Χατζηγεωργίου, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του, την Παραολυμπιονίκη, Καρολίνα Πελενδρίτου.

Ο γνωστός σπορτκάστερ και η Κύπρια Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα με την όρασή της, παραχώρησαν μια συγκλονιστική συνέντευξη στη Μαίρη Αρώνη και στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της να μη μπορούν να κρύψουν τη συγκίνησή τους..

«Βλέπουμε ταινίες μαζί και επειδή δεν μπορώ να διαβάζω, μου διαβάζει ο Δημήτρης τους υπότιτλους. Δεν γεννήθηκα έτσι. Στα εννέα μου δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Μετά επιδεινώθηκε.

Advertisement

Ήταν πολύ δύσκολο γιατί ήμουν στο σχολείο. Το έκρυβα το πρόβλημά μου. Όταν ξεκίνησα τον αθλητισμό, μπορεί να μην πήγαινα να φάω με άλλους για να μην τους δω και καταλάβουν. Ή δεν θα ζητούσα βοήθεια ποτέ.

Μετά στη μετάβαση δεν ήθελα να πάω στους Παραολυμπιακούς γιατί έλεγα ότι θα αποδεχτώ ότι δεν είμαι στους αρτιμελής αθλητές, αλλά σε αυτούς με αναπηρία. Όταν το έκανα όμως άλλαξε η ζωή μου», τόνισε μεταξύ άλλων η Καρολίνα Πελενδρίτου.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement