Έμεινε παράλυτη λόγω ατυχήματος στο σεξ και ζητάει 1 εκατ. λίρες αποζημίωση

Advertisement

Η 46χρονη Claire Busby, μητέρα τεσσάρων παιδιών από τη Μεγάλη Βρετανία υπέστη ανεπανόρθωτες βλάβες στην σπονδυλική της στήλη και έμεινε παράλυτη όταν έπεσε με την πλάτη από το καινούργιο της κρεβάτι, την ώρα που έκανε σεξ.

Το περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο του 2013 και από τότε βρίσκεται σε μια τεράστια δικαστική διαμάχη με την εταιρεία που κατασκεύασε το κρεβάτι, διεκδικώντας αποζημίωση.

Advertisement

Η ίδια δήλωσε στο δικαστήριο που γίνεται αυτές τις μέρες ότι βρισκόταν γυμνή στο κρεβάτι με τον τότε σύντροφό της, όταν συνέβη το ατύχημα.

Όπως είπε από το κρεβάτι έλειπαν δύο πόδια από τη μια πλευρά, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια υψομετρική διαφορά τεσσάρων εκατοστών.

Advertisement

Η ίδια κατέθεσε μήνυση εναντίον της εταιρείας που κατασκεύασε το κρεβάτι γιατί της παρέδωσε ελαττωματικό προϊόν.

Η 46χρονη περιέγραψε μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια πώς συνέβη το ατύχημα που την άφησε καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο.

«Ήμουν γυμνή, γονατισμένη μπροστά από τον φίλο μου κι επειδή έλειπαν τα ποδαράκια έχασα την ισορροπία μου, άλλαξα στάση και τελικά βρέθηκα στο πάτωμα. Αναποδογύρισα, έβαλα το χέρι μου κάτω και μετά αισθάνθηκα ότι εκτινάχθηκα από το κρεβάτι. Χτύπησα το κεφάλι μου στο πάτωμα, έπεσα στο πλάι και ένιωσα κάτι να σπάει στο σώμα μου», είπε.

Advertisement

Η εταιρεία που κατασκεύασε το κρεβάτι αρνείται οποιαδήποτε ευθύνη για το ατύχημα, υποστηρίζοντας ότι το κρεβάτι είχε όλα τα εξαρτήματα όταν συναρμολογήθηκε από το συνεργείο.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement