Eίσαι εδώ μέχρι να πεθάνεις! Viral μαθήματα ζωής από τη 49χρονη υπερδύναμη Τζένιφερ Λόπεζ

Advertisement

«Καλωσήρθατε στο κέντρο υγείας και ευεξίας» λέει γελώντας η 49χρονη Τζένιφερ Λόπεζ από το μπλοκ στο νέο της viral εξώφυλλο για το τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού InStyle.

«Για αυτό το λόγο είμαι ντυμένη ως γκουρού για καλύτερη ζωή» προσθέτει η Λόπεζ που παραμένει στην κορυφή του παιχνιδιού της με ό,τι και αν καταπιαστεί για δύο δεκαετίες ήδη και κάτι.

Κανείς και τίποτα βέβαια δεν πρόκειται να αναχαιτίσει την πορτορικάνα χορεύτρια, τραγουδίστρια, ηθοποιό, entertainer, σχεδιάστρια μόδας, παραγωγό, μητέρα και σεξ σύμβολο από το Μπρονξ.

Advertisement

«Είσαι εδώ μέχρι τη στιγμή που πεθαίνεις» λέει η Λόπεζ στη συνέντευξη της που σχολιάστηκε για την τόλμη αλλά κυρίως για την ασίγαστη και αειθαλή λατίνα. «Οπότε κάνε όσα περισσότερα μπορείς. Τι σημαίνει η ηλικία; Τι είναι τα χρόνια; Κάνε ό,τι θες και μπορείς» προσθέτει.

Στη συνέχεια η Λόπεζ παραδίδει και άλλα μαθήματα καλής ζωής μιλώντας για θάρρος, τόλμη και όρεξη να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες με δύναμη.

«Σπάσε τα στερεότυπα» λέει η Λόπεζ. Φρόντισε τον εαυτό σου, είναι ευθύνη σου» δίνει ως εντολή. Μπορεί να το κάνει ως μια επιτυχημένη γυναίκα που κατάφερε να επιβιώσει και να επιβάλει τη γυναίκα ως φιγούρα, συμπαίκτρια και ισχυρή κινητήρια δύναμη στη βιομηχανία του θεάματος.

Advertisement

Για πολλούς η νέα εντυπωσιακή φωτογράφηση για το τεύχος Δεκεμβρίου της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού InStyle θυμίζει την αποκαλυπτική εμφάνιση που είχε πραγματοποιήσει στα 42α Βραβεία Grammy, το 2000.

Η 49χρονη τραγουδίστρια δεν φορά τίποτα, παρά μόνο μία κάπα με πούλιες σε σμαραγδί χρώμα Valentino Haute Couture, χρυσές γόβες μάρκας Christian Louboutin και σκουλαρίκια Bulgari.

Η τραγουδίστρια-ηθοποιός δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από τη φωτογράφιση στο Twitter την περασμένη εβδομάδα και φυσικά έγιναν viral με πολλά σχόλια για την άψογη φόρμα της.

Advertisement

Πολλοί χρήστες του Twitter ανέφεραν ότι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η τραγουδίστρια είναι 49 ετών, άλλοι θυμήθηκαν όταν η JLO φόρεσε το θρυλικό φόρεμα Versace tropical print στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy το 2000.

«Στην οικογένειά μου, οι καμπύλες δοξάζονταν και ήταν μέρος της κουλτούρας» επισήμανε η τραγουδίστρια στη συνέντευξη στο InStyle.

Όταν ήταν έφηβη, εκείνη και οι φίλες της δεν είχαν ποτέ είδωλα τα υπερβολικά αδύνατα μοντέλα της Vogue επειδή δεν τα παρατηρούσαν.

Advertisement

«Ήμασταν στο Μπρονξ, κάναμε break dance» εξήγησε για το στιλ που εξακολουθεί να τη χαρακτηρίζει, ακόμα κι όταν φορά δημιουργίες υψηλής ραπτικής. «Πάντα μου αρέσει να αναμειγνύω τη λάμψη με ένα κομμάτι της γειτονιάς» διευκρίνισε.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, τραγουδίστρια, ηθοποιός, παραγωγός, κριτής σε ριάλιτι σόου, μητέρα 10χρονων διδύμων διατηρεί έναν ρυθμό ζωής υπεράνθρωπου.

«Νομίζω ότι είμαστε σε μία πολύ δυναμική στιγμή όπου οι γυναίκες προχωρούν. Δε φοβόμαστε να πούμε αυτό που αξίζουμε» υπογράμμισε.

Advertisement

«Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να είσαι και ηθοποιός και τραγουδίστρια και χορεύτρια. Και γιατί δεν μπορεί να είσαι κωμική και επίσης να είσαι και δραματική ηθοποιός» ανέφερε στη συνέντευξη. «Εντάξει, μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν και τα δύο. Αλλά αν μπορούν, αφήστε τους!» τόνισε.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ανέφερε ότι τα ριάλιτι σόου βοήθησαν να δουν οι άνθρωποι ποια είναι πραγματικά, ότι έχει καρδιά.

Για εκείνους που αναρωτιούνται πώς εξακολουθεί να έχει τόσο νεανική όψη η Λόπεζ αποκάλυψε μυστικά της: όχι καφεΐνη, όχι αλκοόλ και αρκετός ύπνος.

Advertisement

«Έχω φροντίσει αρκετά τον εαυτό μου και τώρα αρχίζει να φαίνεται» δήλωσε η τραγουδίστρια παρακινώντας όλους να κάνουν το ίδιο. Είναι υποχρέωση μας.

[cnn]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement