Ματαιώνεται η παράσταση του Μάρκου Σεφερλή στο Παλλάς- Ποιοι είναι οι λόγοι

Το έργο του Δημήτρη Ψαθά «Ζητείται Ψεύτης» ήταν προγραμματισμένο για τον ερχόμενο Φεβρουάριο

Advertisement

Ματαιώνεται η παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» που ήταν προγραμματισμένη να ανέβει τον ερχόμενο Φεβρουάριο στο θέατρο Παλλάς με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή.

Η είδηση για την ματαίωση της παράστασης του έργου του Δημήτρη Ψαθά έγινε γνωστή από τον ΑΝΤ1.

Στην πρωινή εκπομπή του καναλιού μετέδωσαν επιστολή από την εταιρία Θεατρικές Σκηνές Α.Ε. που είναι υπεύθυνη για τις παραγωγές στο Θέατρο Παλλάς.

Advertisement

Η επιστολή αναφέρει πως η παραγωγός εταιρία βρίσκεται «στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη ματαίωση της αναβίβασης της θεατρικής παράστασης του έργου του Δ. Ψαθά «Ζητείται Ψεύτης» για λόγους για τους οποίους δεν ευθύνεται η ίδια».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που επικαλείται ο ΑΝΤ1 προέκυψαν θέματα που έχουν να κάνουν με τους πρωταγωνιστές της παράστασης οικονομικού χαρακτήρα αλλά ακόμα και σε σχέση με τη σειρά εμφάνισης των ηθοποιών στη μαρκίζα του θεάτρου.

Ενώ άλλο σημείο διαφωνίας ήταν και η απαίτηση της εταιρίας παραγωγής να μην έχουν οι ηθοποιοί άλλες υποχρεώσεις τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο πριν την παράσταση.

Advertisement

Οι πρωταγωνιστές που έχουν ανακοινωθεί, εκτός από τον Μάρκο Σεφερλή, είναι ο Γιώργος Παρτσαλάκης, η Ναταλία Δραγούμη και η Αποστολία Ζώη ενώ ο θίασος της παράστασης αριθμεί συνολικά 25 άτομα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 καταβλήθηκαν μεγάλες προσπάθειες από την παραγωγό εταιρία για να γίνει η παράσταση, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

[lifo]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement