Μουζουράκης: Ο θάνατος του πατέρα του & το παιχνίδι της μοίρας

«Ο μπαμπάς μου έφυγε κύριος, μας είπε ότι είναι πλήρης ακόμα και το τραγούδι που έγραψα πρόλαβε και το άκουσε».

Advertisement

Ο Πάνος Μουζουράκης, που δεν συνηθίζει να μιλάει για τις πολύ προσωπικές στιγμές του και να προχωράει σε εκ βαθέων εξομολογήσεις, αποφάσισε να το κάνει αυτη τη φορά καθισμένος στην πολυθρόνα του καλεσμένου στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Με μεγάλη συγκίνηση είπε για την απώλεια που βίωσε με τον θάνατο του πατέρα του:  «Τον Μάρτιο έφυγε από την ζωή ο πατέρας μου. Είχε ένα θεματάκι και μπήκε για μια τυπική εγχείρηση ουσιαστικά, στην Θεσσαλονίκη. Ανεβαίνω επάνω τον αποχαιρετώ του λέω καλή επιτυχία μπαμπά, όλα θα πάνε καλά και μου λέει σήκω φύγε να κάνεις τις δουλειές σου. Οπότε φεύγω επιβιβάζομαι στο αεροπλάνο, φτάνω στην επόμενη στάση κι επειδή έχει φτάσει με καθυστέρηση, τρέχω να προλάβω το boarding και την ώρα που φτάνω μου λένε έχει κλείσει η πτήση δεν μπορείτε να μπείτε».

Συνεχίζοντας, εξομολογήθηκε: «Και την ώρα που δεν με αφήνουν να επιβιβαστώ στην πτήση, χτυπάει το τηλέφωνο και είναι ο αδερφός μου. Ο οποίος μου είπε πως είναι καλύτερο να γυρίσω στην Ελλάδα, οπότε εκεί παθαίνω το πρώτο σοκ. Κάθομαι να πιω μια μπύρα μέχρι να έρθει η πτήση να γυρίσω στην Ελλάδα, με πήρε και ο Πατέρας Αντώνιος τηλέφωνο και μου είπε έτσι ήθελα να δω αν είσαι καλά. Ο μπαμπάς μου έφυγε κύριος, μας είπε ότι είναι  πλήρης  ακόμα και το τραγούδι που έγραψα πρόλαβε και το άκουσε».

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement