Τελεσίγραφο στην πιο «καυτή» Γερμανίδα αστυνομικό: «Κόβεις το Instagram ή απολύεσαι» [εικόνες]

Advertisement

H Αντριέν Κολεζάρ είναι ένα από τα πιο hot ονόματα του γερμανικού Instagram, στο οποίο την παρακολουθούν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι. Και όχι άδικα, αφού οι φωτογραφίες της είναι πράγματι εντυπωσιακές.

Όπως εξάλλου και η ίδια. Αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα, φυσικά, αν η Αντριέν δεν ήταν και αστυνομικός.

Η γερμανική αστυνομία έθεσε ανοιχτά το δίλλημα στην Αντριέν: «Ή μοντέλο, ή αστυνομικός». Και μάλιστα το δίλημμα συνοδεύτηκε και από τελεσίγραφο, το οποίο φαίνεται ότι λειτούργησε αποτελεσματικά, καθώς η ίδια ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει τις αναρτήσεις της.

Advertisement

Η 34χρονη αστυνομικός από την Δρέσδη έλαβε τον τίτλο η «πιο καυτή αστυνομικός», πριν δυο χρόνια και έκτοτε μετρά ατελείωτους ακολούθους, like και σχόλια στο Instagram. Οι followers της αποθεώνουν το καλογυμνασμένο της κορμί, το οποίο και επιδεικνύει ασταμάτητα.

Τους τελευταίους έξι μήνες η Αντριέν φωτογραφίζεται σε διάφορα μέρη του κόσμου, επιδιώκοντας να κάνει καριέρα στα social media, κάτι όμως στο οποίο έβαλε φρένο η γερμανική αστυνομία.

Η Αντριέν είχε συνάντηση με ανωτέρους της, αυτή την εβδομάδα, οι οποίοι της ζήτησαν να ξεκαθαρίσει τη θέση της: Είτε θα εργάζεται ως αστυνομικός, είτε θα παραιτηθεί κι ας κάνει ότι θέλει στο Instagram.

Advertisement

Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild, η Αντριέν είπε ότι θα ήθελε να κάνει και τα δύο, αλλά στη ζωή δεν γίνεται να έχεις ό,τι επιθυμείς.

Advertisement

View this post on Instagram

Advertisement

LÜCKENFÜLLER | happy Monday. morgen Dienstag. Ende.

A post shared by Adrienne Koleszár (@adrienne_koleszar) on

[cnn]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement