Η πιο γλυκιά ιστορία των Χριστουγέννων – Ετοιμοθάνατος γείτονας άφησε στο κοριτσάκι της διπλανής πόρτας δώρα για τα επόμενα 14 χρόνια [εικόνες]

Advertisement

Μια οικογένεια από τη μικρή πόλη Μπάρι της Ουαλίας έμεινε άναυδη όταν συνειδητοποίησε ότι ο εκλιπών γείτονάς τους είχε αφήσει στην κόρη τους χριστουγεννιάτικα δώρα για τα επόμενα 14 χρόνια της ζωής της.

Ο κύριος Κεν, ο γείτονας ήταν 83 ετών και άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα. Ζούσε δίπλα στον Όουεν και την Κάρολαϊν Γουίλιαμς τα τελευταία δύο χρόνια.  Η Κάντι, η κόρη του ζεύγους Γουίλιαμς, είναι δύο ετών.

Το βράδυ της Δευτέρας η κόρη του εκλιπόντος κυρίου Κεν χτύπησε το κουδούνι των Γουίλιαμς κρατώντας μια πλαστική σακούλα γεμάτη δώρα.

Advertisement

«Νομίζαμε ότι ήταν σκουπίδια ή κάτι τέτοιο», λέει ο μπαμπάς της μικρής Κάντι στο BBC.

«Μας είπε ότι ήταν όλα όσα είχε βάλει στην άκρη ο μπαμπάς της για το παιδί μας. Ήταν όλα χριστουγεννιάτικα δώρα».

Advertisement

«Πάντα μας έλεγε να μην ανησυχούμε γιατί θα φτάσει να ζήσει μέχρι τα 100. Τα δώρα που μάζεψε φτάνουν μέχρι η Κάντι να γίνει 16 ετών».

Ο μπαμπάς και η μαμά Γουίλιαμς έχουν τώρα ένα νέο δίλημμα. Να ανοίξουν όλα τα δώρα με τη μία ή να ανοίγουν ένα κάθε χρόνο μέχρι το 2032. Μάλιστα, απηύθυνε την απορία τους και στους followers στο Facebook.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής έχουν ανοίξει ένα δώρο και είναι αυτό το βιβλίο.

Advertisement

«Εγώ και η σύζυγός μου σκεφτόμαστε να ανοίγουμε ένα δώρο κάθε Χριστούγεννα. Να γίνει η νέα μας παράδοση για τα επόμενα 14 χρόνια».

Ο εκλιπών κύριος Κεν ήταν συνταξιούχος δύτης και ένας πραγματικά «υπέροχος άνθρωπος».

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement