Οι Guns N’ Roses ετοιμάζουν νέο άλμπουμ

Advertisement

Το «Chinese Democracy» των Guns N’ Roses κυκλοφόρησε το 2008, μετά από 15 χρόνια σχεδιασμού, ηχογραφήσεων και παραγωγής. Σε αυτό το διάστημα, ο frontman του hard rock συγκροτήματος Axl Rose τσακώθηκε και απέλυσε τα υπόλοιπα μέλη, πλην του Dizzy Reed στα πλήκτρα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο δίσκος δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των θαυμαστών που περίμεναν υπομονετικά για χρόνια, όμως όπως φαίνεται δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ περισσότερο για μια νέα προσπάθεια.

Σύμφωνα με τον Richard Fortus, ο οποίος παίζει κιθάρα με τους Guns N’ Roses από το 2002, ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τον έβδομο δίσκο.

Advertisement

«Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε άλλον ένα δίσκο και να τον κυκλοφορήσουμε σύντομα» δήλωσε ο Fortus στον ραδιοφωνικό σταθμό KSHE, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση πως «θα συμβεί πιο γρήγορα από όσο νομίζετε».

Όταν στη συνέχεια ο δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν οι οπαδοί των Guns N’ Roses μπορούν να περιμένουν να ακούσουν ένα νέο τραγούδι το 2019, ο Fortus σχολίασε πως «οπωσδήποτε θα μπορούσε να συμβεί», συμπληρώνοντας πως «μπορεί να υπάρχουν πράγματα που έχουν ξεκινήσει».

Ο κιθαρίστας αποκάλυψε πως οι Guns N’ Roses μάλλον δεν θα κάνουν περιοδείες για αρκετό καιρό, όμως αυτό εξαρτάται από το εάν θα κυκλοφορήσει ένας νέος δίσκος. Σχετικά με τη θεματική ενός νέου δίσκου, ο Fortus σχολίασε αινιγματικά πως ο Axl Rose έχει «πολλά να γράψει».

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement