Επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας του Schumacher μια ημέρα προτού ο Michael γίνει 50 ετών

Advertisement

Η οικογένεια του Michael Schumacher, λίγο μετά την συμπλήρωση πέντε ετών από τον σοβαρό τραυματισμό του, αλλά και μια ημέρα προτού ο Schumacher γίνει 50 ετών, εξέδωσε μια ανακοίνωση στους επίσημους λογαριασμούς του Γερμανού στα κοινωνικά δίκτυα.

Σε αυτή δεν γίνεται καμία αναφορά σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του, αλλά επικεντρώνεται κυρίως στην ειδική εφαρμογή για smartphones που θα είναι διαθέσιμη από αύριο. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα γιορτάσουμε αύριο τα 50στα γενέθλια του Michael μαζί σας και σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας που θα το κάνουμε μαζί. Ως δώρο για εκείνον, εσάς και εμάς, το Keep Fighting Foundation δημιούργησε ένα ψηφιακό μουσείο.

Advertisement

Η επίσημη εφαρμογή Michael Schumacher θα είναι διαθέσιμη από αύριο, ώστε να μπορούμε όλοι μαζί να θυμηθούμε τις επιτυχίες του Michael. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση με αυτή.

Ο Michael μπορεί να είναι περήφανος για όσα έχει πετύχει, το ίδιο είμαστε κι εμείς! Γι’ αυτό θυμόμαστε τις επιτυχίες του με την έκθεση της Προσωπικής Συλλογής του στην Κολωνία, δημοσιεύοντας αναμνήσεις στα κοινωνικά δίκτυα και συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό του έργο μέσω του Keep Fighting Foundation. Θέλουμε να θυμόμαστε και να γιορτάζουμε τις νίκες του, τα ρεκόρ του, τον ενθουσιασμό του.

Μπορείτε να είστε σίγουροι πως είναι στα καλύτερα χέρια και πως κάνουμε οτιδήποτε είναι ανθρωπίνως δυνατό για να τον βοηθήσουμε. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας για το γεγονός ότι ακολουθούμε τις επιθυμίες του Michael, διατηρώντας, όπως πάντα, την ιδιωτικότητα που επιθυμούσε για ευαίσθητα ζητήματα, όπως αυτό της υγείας. Ταυτόχρονα, σας ευχαριστούμε πολύ για τη φιλία σας και σας ευχόμαστε υγιές και ευτυχισμένο 2019.»

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement