Πάμελα Άντερσον: Πορνό βλέπουν οι χειρότεροι εραστές

Advertisement

«Οι καλοί άνδρες εκεί έξω έχουν χαθεί στο πορνό και τα video games [….] Το πορνό δεν μοιάζει με τον έρωτα [….] Οι γενναίοι και ριζοσπάστες άνδρες που διαβάζουν και τηρούν τις δεσμεύσεις τους απέναντι στον κόσμο, είναι σέξι».

Και στο φινάλε: «Οι vegans είναι οι καλύτεροι εραστές -αποδεδειγμένα».

Με μία σειρά tweets η Πάμελα Άντερσον υποστηρίζει ότι οι σχέσεις είναι χειρότερες εξαιτίας του πορνό και των video games.

Advertisement

Πιθανώς, πρόκειται για φράσεις από το βιβλίο της «Lust for Love: Rekindling Intimacy and Passion in Your Relationship» (Σφοδρή επιθυμία για αγάπη: Αναζωπύρωση της οικειότητας και του πάθους στη σχέση σας») που κυκλοφόρησε το 2018.

Η Πάμελα Άντερσον, μητέρα η ίδια δύο παιδιών, ενθαρρύνει τους γονείς να κρατήσουν τα παιδιά τους μακριά από τα video games, λέγοντας ότι εύχεται να παιδιά να αποδειχθούν αρκετά δυνατά ώστε να «αντιδράσουν».

«Ας μιλήσουμε στα παιδιά μας. Ως νέοι ενήλικες είμαστε σε θέση να κάνουμε τις δικές μας επιλογές. Όμως, ο δρόμος είναι ολισθηρός».

Advertisement

Στα  tweets η Άντερσον έγραψε επίσης, ότι το ορίτζιναλ «Baywatch», η τηλεοπτική σειρά χάρη στην οποία έγινε διάσημη, είναι διαθέσιμη στο Amazon Prime με την ευκαιρία της 30ής επετείου από την προβολή της.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement