Πανομοιότυπα δίδυμα αδέρφια πιάστηκαν να μοιράζονται το ίδιο δίπλωμα οδήγησης για 20 χρόνια

Advertisement

Δύο δίδυμα αδέλφια από την Κίνα, με επώνυμο Yan, πιάστηκαν από την αστυνομία να μοιράζονται το ίδιο δίπλωμα οδήγησης για 20 χρόνια και θα συνέχιζαν να το κάνουν αν δεν είχε αρχίσει να χάνει τα μαλλιά του ο ένας εκ των αδερφών, το οποίο ήταν το ενδεικτικό σημάδι για έναν αστυνομικό.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε στα τέλη του περασμένου μήνα, όταν ένα από τα αδέλφια σταμάτησε για έλεγχο σε σήμα της αστυνομίας στην πόλη Jiamusi, της επαρχίας Heilongjiang της Κίνας.

Ο αστυνομικός είχε την υποψία ότι ο συγκεκριμένος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, κάτι το οποίο στην πραγματικότητα δεν ήταν ακριβώς αλήθεια, καθώς χρησιμοποίησε την άδεια του αδερφού του, όπως είχε κάνει πολλές φορές πριν.

Advertisement

Κάθε φορά που ένας από τους αδελφούς έχανε το δίπλωμα του από την αστυνομία (οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, για υπερβολική ταχύτητα, κλπ), χρησιμοποιούσε το δίπλωμα του άλλου, και το αντίστροφο.

Για το μόνο που έπρεπε να μεριμνήσουν ήταν να είχαν τουλάχιστον ο ένας δίπλωμα ανά πάσα στιγμή.

Στην αρχή, όταν ο αστυνομικός σταμάτησε τον αδερφό, δεν είδε τίποτα περίεργο, καθώς ο αδελφός φορούσε καπέλο, για να κρύψει την φαλάκρα του.

Advertisement

Ψάχνοντας, όμως, στη βάση δεδομένων της αστυνομίας ανακάλυψε την ύπαρξη του δίδυμου αδερφού και έτσι ζήτησε από τον οδηγό να αφαιρέσει το καπέλο του.

Με τα πολλά, ο αδερφός παραδέχτηκε ότι η συγκεκριμένη “ανταλλαγή” γινόταν τα τελευταία 20 χρόνια.

[autoblog]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement