Το μικροσκοπικό μαγιό με το οποίο γελάει όλο το Ιντερνετ [εικόνες]

Advertisement

Λατρεύετε το τζιν σας και δεν μπορείτε να το αποχωριστείτε ούτε στην παραλία; Μια διαδικτυακή εταιρεία ειδών ένδυσης σας σκέφτηκε και πουλά πλέον στενά ανδρικά και γυναικεία μαγιό, που θυμίζουν τζιν παντελόνι και που μπορεί κάποιοι να τα βρίσκουν τέλεια, ενώ άλλοι να τα μισούν.

Η Shinesty, που περηφανεύεται για την προσφορά extreme ρούχων, προσφέρει το μαγιό Daytona Dong Sarong ‘Jeado’ , που πρόσφατα έγινε viral.

Advertisement

Το μικροσκοπικό ανδρικό μαγιό – που ονομάζεται jorts από τις λέξεις jeans και shorts- μοιάζει να είναι από ένα κομμένο παντελόνι τζιν σε ακραίο βαθμό, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι φτιαγμένο από τζιν ύφασμα, αλλά έχει μόνο το τύπωμα του στο μπροστινό και πίσω μέρος.

Το συγκεκριμένο μαγιό πωλείται έναντι 39,99 δολαρίων και η εταιρεία αναφέρει αστειευόμενη για αυτό:

Advertisement

«Τα μαγιό μας είναι σαν να τρως πατατάκια μέσα στην εκκλησία. Όλοι σας κοιτάζουν με αηδία, αλλά βαθιά μέσα τους θα ήθελαν κι αυτοί. Κι αν είστε πραγματικά τολμηροί θα συνδυάσετε και τα δύο, να φάτε δηλαδή πατατάκια στην εκκλησία ενώ θα φοράτε και αυτό το denim μαγιό. Πιθανότατα θα σας πετάξουν έξω, αλλά θα δείχνετε όμορφοι».

Το κωμικοτραγικό αυτό μαγιό σχεδιάστηκε από μια γυναίκα με το όνομα Άννα Π στο Κολοράντο, που σχεδίασε επίσης αρκετά άλλα μαγιό denim για την συγκεκριμένη ιστοσελίδα – συμπεριλαμβανομένης και μιας μαύρης ξεβαμμένης έκδοσης του μαγιό.

Advertisement

Όσοι πάντως ενδιαφερθούν γι’ αυτό το jorts μπορούν να κάνουν δώρο ένα παρόμοιο και στην αγαπημένη τους, διότι κυκλοφορεί και σε ολόσωμη έκδοση και μπικίνι για τις γυναίκες.

Πηγή:iefimerida.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement