Forbes: Μία ελληνική παραλία ανάμεσα στις 9 ομορφότερες της Ευρώπης [εικόνες]

Advertisement

Μία ελληνική παραλία- σίγουρα όχι από τις πιο… διάσημες της χώρας μας- φιγουράρει σε μια νέα λίστα με τις ομορφότερες της Ευρώπης, που ανέδειξε η ιστοσελίδα European Best Destinations και παρουσιάζει σε πρόσφατο άρθρο του το Forbes. Πρόκειται για την παραλία του Βλυχού στην Ύδρα!

To Forbes ξεχώρισε και προτείνει στους αναγνώστες του να επισκεφτούν φέτος το καλοκαίρι εννέα από τις παραλίες της λίστας της European Best Destinations, η οποία περιλαμβάνει αρκετά «κρυφά διαμάντια» αλλά και περισσότερo γνωστές, ρομαντικές και πανέμορφες παραλίες σε όλη την Ευρώπη.

Το άρθρο ενημερώνει τους αναγνώστες για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να φτάσει κανείς στην αρχοντική Ύδρα από την Αθήνα, ενώ για την παραλία του Βλυχού αναφέρει:

Advertisement

«Από το λιμάνι της Ύδρας η παραλία απέχει 30 λεπτά με τα πόδια. Ο Βλυχός είναι μια από τις μοναδικές αμμώδεις παραλίες της Ύδρας. Η άμμος μεταφέρθηκε εκεί από έναν Άγγλο ιδιοκτήτη μπαρ».

Η γραφική παραλία με τα πεντακάθαρα νερά είναι οργανωμένη και ενδείκνυται και για οικογένειες με μικρά παιδιά. Στον Βλυχό ο επισκέπτης θα βρει και παραθαλάσσιες ταβέρνες που σερβίρουν φρέσκο ψάρι και παραδοσιακά φαγητά.

Advertisement

Οι υπόλοιπες οκτώ παραλίες της Ευρώπης που φιγουράρουν στη λίστα του Forbes είναι οι εξής:

1. Pasjaca Beach, Κροατία

2. Nugal Beach, Κροατία

Advertisement

3. Porthminster Beach, Αγγλία

4. St. Nicholas Island, Μαυροβούνιο

5. Saleccia Beach, Κορσική

Advertisement

6. Numana Alta Beach, Ιταλία

7. Positano Beach, Ιταλία

8. Cala Pregonda, Μινόρκα, Ισπανία

[reader]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement